OPI

32
5/5 baserat på alla kundbetyg

Högkvalitativ nagellack från OPI för trendiga stilar

OPI är global marknadsledare när det handlar om professionell nagelvård. Företaget grundades 1981 av George Schaeffer i Los Angeles och har sedan dess uppskattats av stora och små stjärnor som använt företagets strålande nagellacker på röda mattan. Nagellackerna övertygar med sitt unika sortiment av färger och produkternas glansbeständighet. Till exempel håller ”Infinite Shine Lacquer” i kombination med bas- och topplack i upp till elva dagar.

Moderna nagellacksfärger från OPI med legendariska namn och unika sammansättningar

Nagellackerna från OPI är kända för sina moderna färger, unika sammansättningar och legendariska namn som ”Lincoln Park After Dark”, ”From Dusk til Dune” och ”I’m Really an Actress”. Sortimentet innehåller fler än 200 nyanser, bland annat moderna metallicnyanser, förföriska röda nyanser, eleganta pastell- och nudenyanser samt dramatiska starka färger. Det kommer regelbundet nya kollektioner, som inspirerats av kända metropoler och exotiska länder. Tack vare den innovativa Pro Wide Brush kan de högpigmenterade nagellackerna i premiumkvalitet appliceras utan att ge ränder. De flagnar inte, håller länge och är dryga.

Nagellacksfärgerna från OPI säljs vid det här laget i mer än 100 länder. De utlovar en överkomlig lyx som kvinnor över hela världen gärna vill unna sig för att göra sina naglar vackrare. Företaget koncentrerar sig inte bara på den breda paletten av nagellackskollektioner i olika nyanser, utan har även lämpliga tillbehör, till exempel bas- och toppcoat, nagelfilar, nagellacksborttagning och lotioner för manikyr och pedikyr.

Applicera nagellacker från OPI: Flera lager för perfekt hållbarhet och långvarig glans

Nagellackerna från OPI imponerar med sina spännande nyanser som vid korrekt användning håller i flera dagar. Applicera nagellacket i flera lager för att uppnå perfekt hållbarhet och vacker glans:

  • Steg 1: Börja med att applicera ett tunt lager primer eller bascoat på rengjorda, fettfria naglar. Denna grund gör att OPI-nagellacket håller längre och skyddar dina naglar mot missfärgning.
  • Steg 2: När bascoaten har torkat applicerar du två tunna lager nagellack i önskad färg. Låt varje lager torka ordentligt.
  • Steg 3: Avslutningsvis förseglar du nagelns yta med toppcoat så att färgen får en oemotståndlig glans som håller länge.

Trestegssystemet med produkter som anpassats perfekt efter varandra ger dina naglar en strålande glans och lång hållbarhet som gelmanikyr. Nagellack, bascoat och toppcoat är dessutom enkla att använda. De är även enkla att ta bort igen.

Köp nagellack från OPI: En översikt över sortimentet

”Nail Lacquer Classic” imponerar med en glansig finish som håller länge. Den finns i diskreta och intensiva nagellacksfärger från OPI som du tack vare applikatorn i locket kan applicera enkelt och utan ränder. Lackerna torkar snabbt och jämnt. I kombination med lämplig toppcoat flagnar de inte och övertygar genom sin intensiva glans.

Vill du köpa skimrande nagellack från OPI? Infinite Shine nagellacker förför med högglansiga lacker i fler än 150 färger. Det bästa? Nagellack med geleffekt håller i kombination med bas- och toppcoat i upp till elva dagar. Alla tre produkterna härdar utan UV-lampa.

Nature Strong nagellack kombinerar naturliga ingredienser med premiumkvaliteten hos klassiska OPI-nagellacker. Den finns i 30 högpigmenterade färger med utmärkt glans, som håller i upp till 7 dagar utan att blekna. Lackernas sammansättning bygger på en djurförsöksfri, vegansk och växtbaserad formula. Samtidigt undviker OPI potentiellt skadliga ingredienser som formaldehyd, toluen, kamfer, parabener och ftalater. Den hållbara förpackningen av återvunna material skonar miljön.

Beställ nagellack från OPI hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval OPI-nagellacksfärger i trendiga kollektioner som inspirerats av vackra platser på jorden. Lackerna i spännande nyanser flagnar inte och kan appliceras enkelt tack vare den innovativa penseln. I kombination med bas- och toppcoat får dina naglar en glansig färg som håller länge för perfekt manikyr. Välj din favoritfärg nu och låt dig övertygas av hållbarheten och nagellackernas professionella applicering.