Kropp och Makeup från OPI

Kosmetikföretaget OPI kommer ofta med de allra senaste internationella nageltrenderna. Märket som gr… Ta reda på mer
36
5/5 baserat på alla kundbetyg

OPI Kropp och Makeup

Kosmetikföretaget OPI kommer ofta med de allra senaste internationella nageltrenderna. Märket som grundades 1981 säljer nu trendiga nagellacker och högkvalitativ nagel-, hand- och fotvård i mer än 100 länder världen över. Märket står för banbrytande trender och högsta kvalitet – för en professionell nagelstyling.

Innovativa styles och högkvalitativ nagelvård

Kultmärkets legendariska nagellack finns i fler än 200 olika färgnyanser – här hittar du helt enkelt allt. Det spelar ingen roll om det handlar om hypermoderna metallic-nyanser, klassiska röda toner eller vårdade rosa varianter – alla lacker från OPI appliceras utan ränder och flagnar inte tack vare OPI:s innovativa ""Pro Wide Brush"". Nagellackerna innehåller dessutom inga formaldehyder, toluener eller andra skadliga ämnen. Du kan välja mellan glänsande gellack, milt skimrande nude- och rosatoner, dramatiska varianter och mycket annat. I det breda spektret av produkter från OPI hittar du inte bara rätt nagellack för varje tillfälle, utan även ett omfattande och högkvalitativt vårdande sortiment för friska naglar och sund hud – allt för att ge dina händer och fötter en stilsäker touch.
Visste du redan Innehåll

OPI – global specialist på nagelvård och -dekorationer

Det amerikanska kosmetikföretaget OPI grundades 1981 av George Schaeffer och har alltid varit mycket innovativt. OPI har sitt huvudkontor i Los Angeles – perfekt för att prova ut de högkvalitativa produkterna direkt på Hollywoods stjärnor och stjärnskott.

Företaget lägger extra stor vikt på att verka för höga kvalitetsstandarder vid tillverkningen av kosmetikprodukter. Med nya och avancerade metoder har OPI sedan länge utvecklat extra högkvalitativa produkter och företaget är idag världens största tillverkare av nagelvårdsprodukter.

Vid tillverkningen lägger företaget framförallt fokus på kundnöjdhet och kundsäkerhet. Till exempel använder OPI inga allergener i sina produkter. OPI vänder sig inte enbart till enskilda konsumenter, utan framförallt även till stylister och nagelstudior.

Idag finns OPI:s nagelvårdsprodukter representerat i alla de främsta modetidskrifterna och kända och berömda stylister avgudar OPI:s produkter.

Hela spektrumet

OPI har i sin portfölj inte bara nagellack i fantastiska färger och med enastående egenskaper, utan även alla andra produkter som krävs för nagelkosmetik. Till exempel erbjuder OPI även nagelvårdsprodukter som nagellacksborttagning och verktyg som krävs för att uppnå en perfekt pedikyr och manikyr.

Alla produkter från OPI är av högkvalitativ tillverkning och erbjuder perfekta egenskaper. OPI är en idealisk partner inte bara för äkta finger- och fotnaglar, även när det gäller lösnaglar är OPI:s produkter ett optimalt val.

De bästa nagellackerna

Redan från start var högsta kvalitet alltid ett viktigt mål för grundaren och detta är en filosofi som företaget följer än idag. Nagellackerna tillreds till exempel med en innovativ metod som gör att de håller extra länge. Givetvis är även det visuella resultatet en viktig parameter för företaget. Och resultatet övertygar kunder från hela världen. Med OPI:s nagellacker är du garanterad strålande färger, perfekt hållbarhet och ett resultat som inte flagnar.

OPI:s nagellack, „Nail Lacquers”, finns i nästan alla tänkbara färgnyanser och för de ovanligt strålande färgerna ansvarar högkvalitativa färgpigment. Idag finns det över tvåhundra olika nagellack med de mest olika färger. Färgerna är alltid unika oavsett om de är skimrande och glänsande eller bjuder på matta pastelltoner.

Med hjälp av en ny formulering och den unika Pro Wide Brush-penseln kan du applicera nagellacket utan ränder. Denna nyhet förenklar manikyr- eller pedikyrupplevelsen avsevärt och man kan fråga sig var ingen har kommit på denna briljanta idé tidigare.

När det handlar om lösnaglar, står även den underliggande äkta nageln i fokus för OPI. Denna måste skonas och därför använder företaget endast klister och plast som är snällt mot naglarna och inte skadar dem. På så vis förblir de egna naglarna hela och fina även vid långvarig användning av lösnaglar.

Våra rekommendationer när det gäller OPI:

  • OPI Holiday Starlight – OPI:s Starlight Collection finns endast i begränsad upplaga och innehåller nagellack som sätter nya standarder med innovativa nyanser och gnistrande highlights. Ett perfekt lack i festliga sammanhang!
  • OPI Classic krämiga nagellack – OPI Classic krämiga nagellack är barnenkla att applicera. Det krämiga nagellacket glider över nageln och följer dess form perfekt. Med hjälp av Pro Wide Brush appliceras lacket utan ränder och torkar snabbt.
  • OPI Classics skimrande nagellack – Med OPI Classics skimrande nagellack har Opi skapat diskreta nagellack i unika färger. En mjuk glans som inte känns överdriven. Diskret men samtidigt imponerande. Tack vare det stora antalet olika färger kan du här alltid hitta det perfekta nagellacket oavsett tillfälle.
  • OPI Brights krämiga nagellack – OPI Brights krämiga nagellack är underbara nagellack i fräscha och ovanliga färger. Dessa nagellack är som pricken över i:et och passar perfekt på sommaren och till glada kläder.
  • OPI Soft Shades krämigt nagellack – OPI Soft Shades är nagellack i matta färger. Mycket diskreta och i underbara färgtoner är dessa nagellack extra väl lämpade för personer som älskar naturliga, diskreta men ändå imponerande färger.
  • OPI Expert Touch Lacquer Remover – Mörka nagellack är som bekant svåra att ta bort. Med Touch Lacquer Remover har dock Opi nu lanserat en produkt specialutvecklad för att ta bort mörka nagellacker. Nagellacket försvinner snabbt samtidigt som medlet vårdar nageln.

 

För att vårda både naglar och nagellack innehåller OPI:s sortiment även en mycket speciell produkt. Med Drip Dry Lacquer Drying Drops torkar nagellacket på bara några sekunder. Per nagel behövs bara en till två droppar, vilket gör innehållet i den lilla flaskan mycket drygt. Naglarna vårdas dessutom samtidigt med högkvalitativ jojoba och E-vitamin. En fantastisk produkt som även är mycket praktisk för otåliga personer. Låt torka snabbt och fortsätt sedan med vardagsbestyren.