Real Techniques

9
5/5 baserat på alla kundbetyg

Real Techniques – makeupborstar från proffs

Systrarna Sam & Nic hade en förkärlek till smink redan som barn. De förverkligade sin dröm och blev efterfrågade makupartister. De blev berömda genom sina Youtube-kanaler där de delade med sig av all sin kunskap om makeup. I sitt jobb uppmärksammade de ett problem: På den tiden fanns det inga högkvalitativa borstar till rimliga priser. Därför beslöt de sig för att gemensamt grunda Real Techniques 2011. Efter lanseringen av de första produkterna fick de snabbt en fanskara som växer än idag.

Produkter från Real Techniques, som uppfyller olika behov

Förstklassiga skönhetsverktyg är viktigt för att skapa en felfri makeup som håller hela dagen och inte glider. Därför skapade grundarna Real Techniques borstar och svampar som är enkla att använda och som ger fantastiska resultat. Dessutom erbjuder märket:

  • högkvalitativaReal Techniques-borstar, som inte innehåller djurhår. Istället används syntetiska borsthår.
  • Makeupverktyg som är enkla att hantera, eftersom varje produkt är ergonomiskt utformad.
  • Real Techniques svampar, som är hållbart designade och enkla att rengöra.

Real Techniques använder bara de finaste penselhåren för att varje borste och svamp ska kunna användas på bästa sätt. Dessa absorberar flytande foundations samt puder på ett perfekt sätt så att det kan fördelas optimalt på huden. Förutom enstaka produkter kan man även köpa Real Techniques borstar i set. Dessa är perfekta för nybörjare som behöver basprodukter.

Real Techniques borstar: Det bästa förhållandet mellan pris och prestanda

Att köpa förstklassiga borstar var dyrt för några år sedan. Det fanns bara verktyg av dålig kvalitet till rimliga priser, som inte gav önskat resultat. De var sträva, tappade hår och gick snabbt sönder. Real Techniques har vänt upp och ner på makeupvärlden med sina produkter: Äntligen finns det förstklassiga, hållbara borstar även till detaljhandelspriser.

En mängd produktserier, som Bold Metals Collection eller Original Collection von Real Techniques övertygar inte bara med sin kvalitet, utan även med sin design. Grundarna har ett öga för skönhet och kvalitet – det bevisar de med alla sina produkter.

  • Real Techniques foundationborste: Denna borste har ett lätt böjt borsthuvud, som är hårt och fast packat. Det gör att både flytande och krämiga foundations enkelt kan arbetas in i huden.
  • Real Techniques ansiktsborstar: Om du applicerar foundation med händerna blir resultatet ofta randigt eller fläckigt. Men med rätt borstar kan du applicera en perfekt mängd foundation och concealer för en silkeslen finish – och enkelt få en jämn hud
  • Real Techniques rougeborste: Denna borste är speciellt utformad för rouge och bronzer och tar upp rätt mängd så att den kan fördelas diskret på kindbenen. På så sätt får du en skir finish, på ett enkelt sätt, oavsett om du använder pressad eller lös rouge.
  • Real Techniques svamp: Svampen Miracle Complexion kan användas både fuktig och torr och är ett mycket användbart redskap. Den fördelar makeupen jämnt och täcker även akne eller röda partier på ett effektivt sätt. Kanterna på svampen är speciellt avsedda för partierna runt ögonen och näsan, där det är svårt att komma åt med andra svampar.

Förutom verktyg som säljs separat erbjuder märket även Real Techniques borstset. Det är den perfekta presenten till alla som älskar makeup.

Upptäck och köp Real Techniques hos parfumdreams

Real Techniques står för exklusiva borstar och svampar som behåller formen även efter regelbunden användning. Ett brett urval produkter finns hos parfumdreams. Upptäck det stora urvalet av olika borstar och svampar och utnyttja tillfället att köpa Real Techniques enkelt online.