Parfymer från John Varvatos

Dofter från John Varvatos ingår i stora märken som Joop eller Calvin Klein, där kända modedes… Ta reda på mer

John Varvatos Parfymer

Dofter från John Varvatos ingår i stora märken som Joop eller Calvin Klein, där kända modedesigner gärna lånar ut sina namn till egna doftserier. Denna designer som föddes 1955 i Detroit hör till de kändaste namnen i branschen tack vare sitt udda och exklusiva mode och accessoarer. Som ung designer arbetade Varvatos för både Ralph Lauren och Calvin Klein där han fick många idéer och uppslag som han senare kunde omsätta till parfymer. Det har vi kvalitetsmedvetna män att vänta oss av hans produkter. I vår butik till förmånliga priser dessutom.

Upplev distinkt manliga dofter med världsrykte

Med serierna Men och Artisan kan du få en inblick i den värld av dofter som John Varvatos har gett ut de senaste åren. Alla parfymer från denna designer är typiskt manliga och har en kryddig doft och mycket frisk not. Om det så är på jobbet eller vid speciella tillfällen privat så ligger du aldrig fel med denna maskulina doft. Hos oss hittar du den till ett ovanligt bra pris.
Visste du redan Innehåll

John Varvatosfrån modeförsäljare till världsberömd designer

Den grekisk-amerikanska modedesignern John Varvatos intresserade sig tidigt för mode och började karriären på klassiskt manér inom detaljhandeln för herrmode. När John efter sin collegeexamen tillsammans med en kompis öppnade en egen butik för herrmode där de mycket framgångsrikt sålde märket Polo Ralph Lauren resulterade detta även i att märket upptäckte John. Så började John Varvatos karriär inom modebranschen 1983, en karriär som senare skulle göra honom till chefsdesigner på Calvin Klein.  

Idag är Varvatos inte bara känd för att ha jobbat för kända modemärken, för John Varvatos har sedan länge och själv grundat ett eftertraktat märke som marknadsför herrmode, accessoarer som solglasögon och givetvis även parfym till kunder världen över. Hans doftkollektioner kan du beställa här i Parfumdreams onlinebutik, t.ex. eau-de-toilette-spray och elegant Varvatos -parfym.

Du kan bland annat välja bland följande produkter:

  • Dark Rebel

Den orientaliska doften med inslag av trä säljs i en elegant flaska som innehåller 75 ml. John Varvatos utvecklade denna herrdoft tillsammans med stjärnparfymören Rodrigo Flores-Roux. Resultatet blev en mycket rebellisk maskulin eau-de-toilette-spray som övertygar från första stund.

 

  • Varvatos „Artisan”

Den eleganta doften med citrusnot och inslag av trä passar perfekt varma sommardagar och och ska enligt Varvatos framhäva mannens hantverksmässiga karaktär. Och detta har modedesignern verkligen lyckats med: doften är mycket populär bland män och övertygar även med en unik flaska som omges av handflätad rotting.

 

  • Artisan Black och Artisan Acqua

Inte bara flaskdesignen gör dessa doftkreationer till ögongodis; även den flätade looken för dessa eau-de-toilette-sprayer är tilltalande. Men även det aktuella innehållet övertygar med en mångfald av doftnyanser som man (och kvinna) inte kan få nog av.

 

Dessa herrdofter är ett urval ur sortimentet John Varvatos, som du kan beställa hos oss på Parfumdreams.de med gratis frakt. Onlinepostorderföretaget erbjuder utöver parfym och eau-de-toilette-sprayer även andra produkter för män, t.ex.:

  • matchande deodoranter till herrdofterna,
  • presentset som innehåller en elegant necessär, parfym och deo,
  • liksom även presentset med innehåll för den sofistikerade ansiktsrakningen.

 

Presentseten och deodoranterna för män hittar du i vår onlinebutik genom att du klickar på ett av de aktuella parfymmärkena. Ty tillbehören för män skräddarsys för att matcha den aktuella doften.

Klassikerna från John Varvatos: Men och Men Platinum

De båda eau-de-toilette-sprayerna ur kollektionen „John Varvatos Men” erbjuder, liksom alla andra dofter från huset Varvatos, en alldeles speciell doftupplevelse som berör alla sinnen och är unikt karakteristisk.

Även dessa båda sprayer innehåller 75 och 125 ml John Varvatos-doft och redan de tilltalande flaskorna får hjärtat att klappa fortare. „Men”-doften har tappats på en transparent flaska med distinkta kurvor och ett metallmärke på läderremmen runt flaskhalsen. Kollektionens „Men Platinum”-version återfinns i en svartglänsande flaska, ljus skruvkork och svart tygbanderoll runt ”flaskmagen”.

Båda parfymerna har olika dofter:

Varvatos „Men“

Varvatos „Men Platinum“

 

Modern karaktär med kryddiga noter med inslag av trä. Herrdoften är en perfekt vardagsdoft som inte verkar vare sig för påträngande eller för tillrättalagd. Den kraftfulla doften har omisskännliga aromer med hög igenkänningsfaktor.

 

 

Extra exotisk doft med aromer av svart läder, tobak och koriander. Eau-de-toilette-sprayen passar extra bra som kvällsparfym och uppfattas som extremt äventyrlig och maskulin på en man.

 

Ytterligare en skapelse från denna modedesigner kommer från kollektionen „Men”, men denna gång i vintageutförande både vad gäller design och doft. På så vis täcker John enbart med sina tre klassiker optimalt in mäns önskemål när det gäller dofter. Samtliga tre eau-de-toilette-sprayer passar för dagligt bruk, på jobbet och fritiden, men även för en elegant touch i festligare sammanhang. Du kan köpa dessa dofter i vår onlinebutik och detta med gratis leverans.

 

Varvatos-parfym – en fin presentidé

Tack vare de eleganta flaskorna, som liksom innehållet, är utsökt designade och tillverkade, passar alla dofter från denna modedesigner perfekt som presenter. I Parfumdreams onlinebutik kan du vid behov utan extra få din beställning förpackad och skickad som present direkt.

Varvatos-älskare som kanske redan äger andra dofter, bär kläder från denna designer eller gillar hans accessoarer, till exempel glasögon, kommer säkert att uppskatta en ny doft.

Designerns flaskor pryder sin plats i alla badrum och dofterna är äkta höjdare på alla män.