22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams
John Varvatos 7 Artikel

John Varvatos

Dofter från John Varvatos ingår i stora märken som Joop eller Calvin Klein, där kända modedesigner gärna lånar ut sina namn till egna doftserier. Denna designer som föddes 1955 i Detroit hör till de kändaste namnen i branschen tack vare sitt udda och exklusiva mode och accessoarer. Som ung designer arbetade Varvatos för både Ralph Lauren och Calvin Klein där han fick många idéer och uppslag som han senare kunde omsätta till parfymer. Det har vi kvalitetsmedvetna män att vänta oss av hans produkter. I vår butik till förmånliga priser dessutom.

Upplev distinkt manliga dofter med världsrykteMed serierna Men och Artisan kan du få en inblick i den värld av dofter som John Varvatos har gett ut de senaste åren. Alla parfymer från denna designer är typiskt manliga och har en kryddig doft och mycket frisk not. Om det så är på jobbet eller vid speciella tillfällen privat så ligger du aldrig fel med denna maskulina doft. Hos oss hittar du den till ett ovanligt bra pris.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube