Nagelset

24 Artikel
27
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Nagellacks- och nagelset – vårdade naglar för alla stilar

Den som vet hur bra det känns när nagellacket passar outfiten perfekt får kanske lust att testa nya färger och stilriktningar. Visserligen dikterar modetrenderna fortfarande vilka färger på kläder och naglar som är hetast, men det är dina preferenser som avgör vad som är tillåtet.

Nagelset och nagellackset är ett bra val för alla som gärna experimenterar med färger och nageldesign. De innehåller antingen flera matchande färger eller läckra kontrasterande färger. Bäst av allt: Det finns nagellackset såväl med gellack som med vanliga nagellack.

Fördelar med nagellack- och nagelset

Oavsett om du har inspirerats av en het nageltrend, din bästa kompis snygga naglar eller helt enkelt har lust att skapa en egen, personlig look: Ett nagellackset ger dig massor av stylingalternativ att leka med hemma. Det som tidigare bara var möjligt i en nagelsstudio kan nu trollas fram med lite tålamod och fingertoppskänsla. Självklart går det bra att köpa varje nagellacksflaska separat, men ett set med nagellack är mera prisvärt och innehåller även andra produkter för att styla naglarna.

  • Starterkits med nagellack är fulla av allt nagel-nybörjare behöver. Olika filar, flera nagellack, nagelolja och nagellacksborttagning är bara några exempel.
  • Set med koordinerade färger kan användas för både för klassisk och personlig styling. Varför inte måla varje nagel i en annan färg?
  • Ett set som innehåller baslack och överlack vårdar och stärker dina naglar och är därför ett måste för naglarna.
  • Ett nagelset med lösnaglar ger dig möjlighet att få lika fina naglar som på en nagelstudio. Lösnaglarna är lätta att sätta på och håller jättelänge.

Den mest populära looken är utan tvekan fransk manikyr. Det finns nagellackset som innehåller allt du behöver för denna klassiska manikyr. Lösnaglar med fransk manikyr är också ursnygga.

Billiga, högkvalitativa nagellack- och nagelset hos parfumdreams

Om du gillar smink och skönhet tjänar du på att köpa set med nagellack, manikyrtillbehör och lösnaglar hos parfumdreams jämfört med att köpa varje produkt för sig. Dessutom kan du vara säker på att alla produkter som ingår i ditt nagellackset kommer från samma tillverkare och därmed är perfekt anpassade till varandra. Så att dina finger- och tånaglar alltid är perfekt stylade vare sig du är hemma eller på resande fot.