Bestseller

Versace parfym

343
5/5 baserat på alla kundbetyg

Versace parfym: Delikata dofter med en touch av lyx

Versace hör till de mest extravaganta och glamorösa modehusen i världen. Märkets uppseendeväckande kollektioner förknippas alltjämt med provokativa skärningar, fantastiska utsmyckningar, enastående material och starka färger. De är lyxiga, sensuella och iögonfallande. Detsamma gäller för dofterna från Versace, som med sina utvalda ingredienser och erotiska undertoner utstrålar ren sensualitet. Dofterna har som inspirationskälla den grekiska och romerska mytologin, vilket än idag återspeglas i Versaces logotyp: det uppseendeväckande Medusahuvudet.

Versace-doft: Lyxiga parfymer, som framhäver en spännande look

Modehuset har en lång, händelserik historia bakom sig. Det världsberömda märket grundades 1978 av Gianni Versace. Under detta år öppnade han en butik i Milano och visade kort därefter upp sin första kollektion med lysande färger och djärva mönster i en prêt-à-porter-modevisning. Under de följande åren designade han fantastiska kostymer för New-York-Ballet, operan i San Francisco och La Scala i Milano. 1981 skapade designern sin första damdoft. Med sina orientaliskt blommiga nyanser är eau de toiletten från Versace en hyllning till kvinnligheten hos den som bär den.

1992 designade Versace scenkostymerna för Elton Johns världsturné, vilket uppmärksammades världen över. Flera berömda musiker och supermodeller bar under 1990-talet designerns kläder. En av modevärldens mest omtalade stunder var när skådespelerskan Elizabeth Hurley under premiärkvällen för filmen ”Fyra bröllop och en begravning” dök upp i den berömda ”säkerhetsnålsklänningen” av Versace. Efter mordet på Gianni Versace 1997 hamnade modemärket i en kris, som det tog många år att ta sig ur. Designerns syskon Donatella och Santo Versace såg till att modehuset kom på fötter igen, så att Versace även idag hör till ett av de mest framstående lyxmärkena i världen.

Versace parfym: Extravaganta doftäventyr med storslagen karaktär

Sedan 1980-talet har märket introducerat många fascinerande Versace-parfymer för kvinnor och extravaganta herrdofter, däribland olika doftklassiker. De innehåller värdefulla ingredienser och består av extravaganta kompositioner, som både verkar klassiska och praktfulla:

  • Herrdofter från Versace: Dofterna från Versace är en hyllning den gudomliga manskroppen. De kraftfulla, intensiva parfymerna är som gjorda för passionerade, starka män. En riktig ikonisk doft är en Versace-parfym, som förenar maskulina noter som cederträ, vetiver och ekmossa med en touch av tonkaböna, ambra och vanilj. Myntablad, citronskal och grönt äpple väcker uppmärksamhet med sina citrusfräscha ackord.
  • Damdofter från Versace: Parfymerna från Versace förkroppsligar den kvinnliga lockelsen. De projicerar dragningskraften och styrkan hos en grekisk gudinna, som visar sig gärna som en lidelsefull förförerska. En doftklassiker från detta modehus hänför med träiga nyanser, vit patchouli och mysk. Den fascinerar med sina fräscha, blommiga accenter av siciliansk citron, vita vinbär, mandarin, fresia, apelsinblomma och magnolia. Eau de parfumen från Versace är som gjord för sensuella, självsäkra kvinnor.

Ett nytillskott bland dofterna är en hyllning till kvinnans sensualitet med essenser av mandarin, primofiore-citron, rosépeppar, svarta vinbär, jasmin och fresia. Ackord av clearwood, vibrerade tränoter och mysk ger doften en viss kryddighet. När den här parfymen skapades såg Versace till att den uppfyller högsta standard avseende ekologisk och social hållbarhet. Märket anpassar sig därmed helt till tidsandan och lever upp till de moderna kundernas krav.

Handla Versace parfym: Ett potpurri av dofter för kvinnor och män

Hos parfumdreams upptäcker du lyxiga Versace-dofter för henne och honom och här finns både omtyckta klassiker och nya kompositioner. Här finns även passande hudvårdsprodukter, som intensifierar doftupplevelsen, bl.a. bodylotions och duschgel med värdefulla vårdande ingredienser som gör huden slät och mjuk. Deodoranterna ger dig en touch av din favoritdoft. Något utöver det vanliga är presentset från Versace. De innehåller olika miniparfymer i slående flakonger att samla på och testa.