Parfymer från Versace

Det världsberömda märket för kläder, möbler, smycken och parfym skapades av den italienska ar… Ta reda på mer
249
5/5 baserat på alla kundbetyg

Versace Parfymer

Det världsberömda märket för kläder, möbler, smycken och parfym skapades av den italienska arkitekten Gianni Versace. Hans första vaga kontakter med modebranschen begränsade sig till mindre sysslor i mammans sömnadsateljé, men så småningom började han arbeta som tyginköpare åt henne. De affärskontakter han då fick inspirerade den unge Gianni till att byta jobb: Han flyttade till Milano och började arbeta som egen modedesigner.

Det dröjde inte många år

innan han presenterade egna kollektioner och modevisningar med stor framgång och öppnade den första Versace-boutiquen. Här sålde han de plagg som snart skulle göra honom internationellt berömd. Förutom ovanliga materialkombinationer av grova och fina tyger var det framför allt kraftiga färger och stora mönster som utmärkte hans stil.

I början av 1980-talet

övertog Versace regelbundet uppdrag för opera-, teater- och ballettscenerna. De teaterdräkter som han skapade blev omnämnda i olika fackböcker och hamnade på en utställning på ""Victoria-and-Albert-Museum"" i London. Här samsades även lädervaror, inredningsaccessoarer och parfym tillsammans med modeskaparens dam- och herrkollektioner .

Det här området

utvidgade Versace under de följande åren. I samarbeta med olika välkända företag tillkom många produktlinjer som sålde porslin, glasögon, klinkers och andra accessoarer. Till de mest framgångsrika produkterna, som det ständigt växande Versace-imperium skapade, hörde dofter och därtill passande skönhetsartiklar. Idag utgör de den viktigaste inkomstkällan för familjen som fortfarande är verksam inom modebranschen. Hos oss hittar du också ett urval av de ""doftande"" produkterna. Vårt sortiment omfattar förutom parfymer även lotioner, duschgel, rakvatten och andra hygienartiklar.
Visste du redan Innehåll

Versaces parfymer på Parfumdreams.de

Gianni Versace, som inte längre finns bland oss, var en av vår tids mest välkända modeskapare. På några få år lyckades han skapa ett betydande modeimperium som blev känt över hela världen. Efter hans död är det idag hans syster Donatella Versace som leder företaget och är varumärkets ansikte utåt.

De senaste trenderna får inbjudna gäster oftast se på Versace Official Fashion Show, där den aktuella visningskollektionen visas upp innan produkterna kan köpas i Versaces butiker, exempelvis Versace Dubai.

Versaces damdofter från webbutiken

Parfumdreams kan erbjuda ett stort urval av damdofter från Versace. Bestäm dig exempelvis för den eleganta doften „Eros pour Femme” eller inspirerande doftnoterna från „Yellow Diamond”. Fler damdofter som du hittar i vår webbutik är „Bright Crystal”, „Bright Crystal Absolut”, „Crystal Noir”, „Versense”, „Pour Femme”, „Vanitas” och „Red Jeans”. Alla dessa förtrollande dofter utmärker sig genom sina högkvalitativa och inspirerande ingredienser och imponerar med en extravagant flaska som blir till ett iögonfallande föremål att visa upp i badrumsskåpet.

Självklart finns det även exakt rätt doft för alla män i vår webbutik. Vad sägs exempelvis om „Eros”, „Pour Homme”, „Pour Homme Oud Noir”, „Man Eau Fraiche” „L’Homme” och „Blue Jeans”?

Titta runt i lugn och ro och hitta en doft som passar perfekt till dig och som visar vem du är. Parfumdreams erbjuder inte bara parfymer från Versace utan även tillhörande duschgel, lotioner och rakvatten, för att din hud ska bli välvårdad och dofta gott.

Gianni Versace Eros för riktiga män

Riktiga män ska ha doften „Versace Eros”. Den passar exempelvis perfekt tillsammans med Gianni Versage SS16 (vår- och sommarkollektionen 2016). Doften kom ut på marknaden 2012 och utgår från grekiska influenser och ska skildra sensualiteten hos varje man. De män som bär denna doft har helt klart en förtrollande inverkan och kan utan problem linda kvinnorna runt sitt lillfinger. Byxor, en stilig skjorta och klocka från Versace i kombination med Eros-doften är något som de flesta kvinnor gärna skulle se. Till och med flaskan efterlämnar ett positivt och varaktigt intryck. Doftens sammansättning av nyanser från gröna äpplen, citron och mynta i kombination med cederträ, ekmossa och mysk har visat sig oslagbar för att erövra en kvinnas hjärta. Med den här doften kan du garanterat räkna med framgång.

Versage Vanitas – en damdoft som får dig att tappa andan

En av de modernaste damdofterna från Gianni Versace är „Vanitas”, en underbar doftkomposition. Lime och freesia gör parfymen helt unik och elegant, likaså invävt cederträ, tonkaböna och doften från den unika blomman från tahitigardenia. Vanitas sprider en extremt kvinnlig doft som passar kvinnor som gärna klär sig trendmedvetet och feminint extremt väl. Kombinera den till exempel med en Official Versace Sweatshirt och ett par moderna byxor. Doften passar även till ett par solglasögon och beachwear. Utan tvekan blir du då inte bara ett givet blickfång utan imponerar även med en förtrollande doft.

Köp dofter från Versace på Parfumdreams

Det stora sortimentet med Versace-dofter som du hittar på Parfumdreams gör det kanske inte helt lätt att välja. Om du inte kan bestämma dig för en doft har du möjlighet att kontakta vår kundtjänst. Där hjälper de dig gärna. Du når oss via e-post eller telefon och kan självklart även få information om andra produkter.

Om du har bestämt dig för en doft lägger du den enkelt i varukorgen och går vidare till kassan. Där görs den virtuella betalningen, efter att du angett dina viktigaste kunduppgifter samt leverans- och fakturaadress. Välj sedan betalningssätt. De möjligheter som står till buds är bland annat PayPal, kreditkort, direktöverföring, fakturabetalning och autogiro. Du bestämmer även vem som ska transportera din beställning.

Parfumdreams arbetar för att du ska få den absolut bästa kundservicen. Det ser man även på leveranskostnaderna. Vid ett ordervärde högre än 20 euro är frakten gratis. Så missa inte chansen att redan idag beställa en fantastisk doft från Versace, till exempel „Vanitas”. Inom bara ett par dagar glider du sedan elegant genom staden, omgiven av en unik Versace-doft.