Elektriska rakhyvlar & Hår trimmer

21 Artikel
6
5/5 baserat på alla kundbetyg

Elektriska rakapparater & trimmers – för det perfekt formade skägget

Med en elektrisk rakapparat eller trimmer formar du skägget precis som du vill eller rakar kinderna släta. Till skillnad mot en rakhyvel eller rakkniv gör rakapparaten nästan hela jobbet själv. Rakapparatens klingor roterar mjukt över huden och tar bort all skäggstubb. För en bra slätrakning eller trimning av skägget finns det dock vissa saker att tänka på.

Elektriska rakapparater och trimmers för den perfekta rakningen

Alla som har skägg märker snart att det finns elektriska rakapparater och trimmers Det finns även elektriska apparater som förenar båda funktionerna. Men utöver bra skäggtrimmers, multitrimmers och andra elektriska rakapparater är det viktigaste för många män helt enkelt ett bra rakresultat. Produkterna är dessutom väldigt praktiska att använda:

  • Förbereda elektriska rakapparater för män: Vissa modeller måsta vara anslutna till strömuttaget, andra är batteridrivna. Kontrollera först att apparaten är laddad och redo att användas.
  • Förbered ansiktshuden för rakningen: Innan du börjar raka ansiktet måste du förbereda huden. Tvätta ansiktet så att skäggstråna blir så mjuka som möjligt. det gör rakningen skönare och lättare.
  • Förbered skäggstråna för rakningen: Ett långt skägg är svårare att raka än lite skäggstubb. Korta därför skägget med en speciell skäggsax först. Då blir det lättare för apparatens klingor att komma åt alla skäggstrån.
  • Ställ in den elektriska rakapparaten och trimmern och börja raka dig: För helst den elektriska rakapparaten mot huden i en rät vinkel. Håll huden spänd och raka mot hårens växtriktning. Men raka inte för ofta och länge på varje ställe. Då irriterar du huden i onödan och den kan bli röd. Själva rakapparaten gör grovjobbet, medan trimmern sörjer för finliret.
  • Rengör apparaten och vårda huden: När du har rakat dig tvättar du ansiktet, rakapparaten och trimmern. Använd speciella svalkande och lugnande hudvårdsprodukter efter rakningen. Rengör sedan apparaten och använd helst de borstar och tillbehör som följer med produkten. Då går rengöringen kvickt och enkelt.

Klingorna i en elektrisk rakapparat för herrar är mycket mer robusta och håller längre en bladen i engångsrakhyvlar. Men även de behöver bytas ibland. Klingorna i en elektrisk rakapparat bör bytas ut ungefär var 18:e månad. Sedan går rakningen mycket snabbare och känns skönare igen.

De bästa sätten att använda en elektrisk rakapparat & trimmer

Rakningen är alltid en hårig angelägenhet, men alla skägg kan tuktas med rätt knep. En elektrisk rakapparat för män glider över hudens yta med vassa klingor som sitter under en tunn perforerad metallplåt. Hårstråna glider in i perforeringens hål där klingorna skär av dem. För därför den elektriska rakapparaten över huden utan att trycka hårt och arbeta från kinderna över halsen till munområdet. Då lyckas du i regel raka dig utan sår och irriterad hud.

Trimmern är däremot något mindre och mer kompakt om du köper den separat. Om trimmern är ansluten till den elektriska rakapparaten för män kan den startas med ett knapptryck. De smala, rörliga klingorna sätts mot önskat område så att du kan definiera eller bättra på kanterna. Resultatet är ett skägg rakat i just den form du önskar.

Köp elektriska rakapparater & trimmers hos parfumdreams

Trimma eller raka av skägget – den elektriska rakapparaten och trimmern tar sig an varje uppgift och ger tillfredsställande resultat. Hos parfumdreams hittar du olika rakverktyg för män som passar dina behov. Använd dem för att raka av all hårväxt eller styla skägget – för din alldeles egna, personliga look.