Få 21%** som nyhetsbrevsprenumerant

Menu

Parfumdreams
Carolina Herrera 4 Artikel

Carolina Herrera parfym

Parfym från Carolina Herrera: Presidentfruarnas val

Carolina Herreras parfymer är förföriska, eleganta, diskreta och tidlösa. 1988 lanserade designern sin första doft för damer och sedan dess har många andra kreationer tillkommit. Både kvinnor och män kan använda doftkompositionerna och framhäva sin personliga stil med Herreras parfym. 1991 kom den första herrdoften.

Den venezuelanska-amerikanska modedesignern Carolina Herrera grundade märket med samma namn 1981. Hon är känd för att ha skapat kläder åt Jacqueline Kennedy Onassis och designade hennes bröllopsklänning 1986. Hon har även skapat mode åt presidentfruarna Laura Bush, Michelle Obama och Melania Trump.

Carolina Herreras doftkompositioner

Även flakongerna för Herreras parfymer är uppseendeväckande. Eau de parfum från Carolina Herreras doft Good Girl är designad i form av en hög stilettklack. Flakongen finns i rött, svart eller blått i de olika versionerna Légère, Suprême och Glam. Andra kända dofter från Carolina Herrera är bland annat dessa:

  • Carolina Herrera 212 New York: Denna parfym från Herrera är en hyllning till Manhattan, som har riktnumret 212. Moderna nyanser, som speglar ett snabbt tempo och följer kvinnor i deras vardag, är toppnoterna i denna parfym. Denna doft består av bergamott, citronolja med en basnot av sandelträ och mysk.
  • Carolina Herrera Very Good Girl är en variation av klassikern Good Girl och framhäver de enskilda doftnoterna ytterligare. Ros, vinbär, vanilj och litchi präglar nyanserna i denna parfym.
  • Carolina Herrera Women Eau de Parfum, en annan eau de parfum från Carolina Herrera står för klassisk elegans och sensuella noter, som ska påminna om Latinamerika och i synnerhet Venezuela – Herreras födelseland.
  • Det finns även Herrdofter från Carolina Herrera. De klassiska dofterna utstrålar maskulin elegans och stil med noter som bergamott, läder och kanel.

Vad är det som gör parfymer från Carolina Herrera så speciella?

Designern har alltid sett kvinnor som mångfasetterade personligheter och ville betona det med sina dofter från Carolina Herrera. Hon anser att kvinnor både har en elegant och förförisk sida, men samtidigt är djärva och gåtfulla. Den klassiska uppfattningen om motsatser återspeglas även i hennes dofter, som representerar denna dubbelhet. Även männens personlighet ska få en boost av Herreras parfym – dofterna passar den moderna mannen av idag, som utstrålar självsäkerhet och elegans.

Det bästa med parfymerna från Carolina Herrera är att kvinnor kan komplettera dem med matchande makeup. Du kan utrusta dig med Herrera från topp till tå med läppstift, puder eller mascara. Även män kan beställa hem en liten del av Herreras doftvärld i form av aftershave eller deodorant. Herreras mål är att kvinnor och män ska upptäcka sin favoritdoft och kunna införliva den i sin hudvårdsrutin.

Köp parfym från Carolina Herrera och världen tillhör dig

Hos parfumdreams finns ett stort urval av Herrera-parfymer. Som eau de toilette eller eau de parfum – Herrera-dofterna väcker alltid uppmärksamhet och framhäver kvinnors och mäns bästa sidor både i vardagen och vid särskilda tillfällen.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube