Givenchy
Bestseller

Givenchy parfym

794
5/5 baserat på alla kundbetyg

Givenchy parfym: Adelskap förpliktigar

Det går inte att ta miste på blå blodets prakt i detta varumärke, och det märks också tydligt i de olika parfymerna från Givenchy. Varumärket grundades i Paris år 1952 av greven Hubert de Givenchy sedan han hade arbetat med andra kända designers, bland andra Elsa Schiaparelli.

Redan från allra första början blev han känd som ”Modevärldens aristokrat”. Han erövrade Paris med klassiskt kombinerade vita blusar till pennkjolar. Och Audrey Hepburn bär en svart klänning av Givenchy i filmklassikern Frukost på Tiffany's. Givenchys bekantskap med skådespelerskan gav den unge modedesignern ett internationellt genombrott och gjorde Audrey Hepburn till en stilikon. Tillsammans skapade de Givenchys stil som också blev utmärkande för Givenchys parfym – en perfekt blandning av amerikansk glamour och fransk elegans.

Givenchy parfym – över 60 år i skönhetens tjänst

Parfym från Givenchy förtrollar med känslan av haute couture och väcker drömmar om det ljuva livet och oändlig lyx. En djärv stil kännetecknar detta modehus som har skapat oförglömliga parfymer och sålt dem över hela världen sedan 1957. Därmed hör Givenchy till parfymvärldens pionjärer. Givenchys designers vet hur man förenar elegans med en unik stil i sina parfymer. Det syns redan på de små parfymflaskorna som pryder badrummet som små konstverk av glas och kristall.

Följande parfymer från Givenchy är särskilt populära:

  • Gentleman Givenchy: Denna herrparfym från Givenchy förkroppsligar den egensinniga, men stilfulla elegans lyxmärket är känt för. Maskulina aromer som peppar i toppnoten övergår i blommiga noter av iris och lavendel innan de klingar ut med patchouli, vanilj och tolubalsam. Den spännande föreningen av blommig doft med maskulin krydda symboliserar den manliga närvarons olika kvaliteter – den perfekta doften från Givenchy för den moderna mannen.
  • Givenchy L’Interdit: Damparfymen från Givenchy har ett namn som kan låta rätt oskyldigt. Men översatt betyder L’Interdit tabu. Sinnlig besatthet var inspirationen till denna intensivt blommiga doft som presenteras i en rödlackerad flaska. Ingefära, blodapelsin och kryddpepparblad utgör denna temperamentsfulla dofts upptakt, sedan övergår doften i överdådig jasmin och intensiv tuberos. Intensiv är även den träigt rökiga basnoten, där patchouli och vetiver förenas med sandelträ.
  • Givenchy New Irrésistible: Denna parfym utmärker sig genom sin unika originalitet. Den börjar med en briljant toppnot som exploderar i ett fyrverkeri av olika aromer. De sensuella noterna av ambrette, mysk, malva och päron övergår i en blommig bukett av iris och ros som sluter doftcirkeln med basnoter av mysk och cederträ.

Givetvis har parfumdreams ett stort utbud parfymer från Givenchy att välja bland. Parfymerna finns i olika storlekar till otroligt låga priser, vilket gör dem överkomliga för alla plånböcker.

Köp Givenchy eau de parfum och eau de toilette billigt

Utöver eleganta silhuetter kännetecknas Givenchys stil även av ljusa färger, lyxiga blommönster och överdimensionerade hattar. Istället för rysch och pysch domineras detta märke av en omisskännlig elegans som också är påtaglig i varumärkets egensinniga parfymer. Parfumdreams har ett stort utbud smink och parfym från Givenchy – till priser som gör dig glad.