Bvlgari parfym

204
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Bvlgari Parfymer

Bvlgari parfym för en antydan av La Dolce Vita

Parfym från Bvlgari är sinnebilden av lyx, likt inget annat märke. Bara namnet framkallar bilder av italiensk grandezza på näthinnan. Trevi-fontänen i Rom, Via Monte Napoleone i Milano: Bvlgaris dofter förmedlar överflöd vid varje möte – ljudlöst via näsan. Även de elegant designade flakongerna till Bvlgaris parfymer signalerar överflöd, och var och en är ett konstverk i sig.

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval parfymer från Bvlgari:

  • Bvlgari damparfymer: Dofternas flakonger kännetecknas av välvda former. Designen är omisskännlig och unik. Innehållet utstrålar överflöd, kvinnlighet och styrka.
  • Bvlgari herrparfymer: Träiga, läderaktiga och friska noter förenas i de maskulina parfymerna för den moderne mannen. Flakongerna är robusta och eleganta.
  • Bvlgari unisexparfymer: De fräscha dofterna kan användas av alla. Essenser med grönt och vitt te har en lugnande verkan, så att du kan utstråla självsäkerhet och tillfredsställelse.

Bvlgari Eau de Parfum för dig med höga krav

1993 lanserade Bvlgari sin första parfym. Det berömda lyxmärket förblev trogen sin förkärlek för innovation, som har gjort denna juvelerare till favorit hos kungliga högheter och stjärnor världen över. Den första Bvlgari-parfymen bar namnet ”Eau parfumée au Thé Vert”. Den revolutionerade branschen med sina asiatiska noter som tidigare inte använts i parfymer. Vid den här tidpunkten var Bvlgari redan ett etablerat lyxmärke med en trogen kundkrets som betalade sagolika priser för Bvlgaris smycken.

Bvlgaris grundare hade förmodligen aldrig kunnat drömma om att hans juvelerarföretag på omkring 150 år skulle utvecklas till ett internationellt lyxmärke. Sotirios Voulgaris lärde sig guldsmedshantverket i grekiska Paramythiá, en liten stad i på fastlandet i norra Grekland. 1877 reste han till Korfu, senare till Neapel. 1881 öppnade han flera butiker med guldsmycken och antikviteter i Rom. I Rom, där han valt att bosätta sig, kallade han sig själv Sotirio Bulgari. För att minnas sina grekiska rötter, bytte han ut bokstaven u i efternamnet mot ett v.

Köp Bvlgari parfym online hos parfumdreams

Art déco-stilen samt den flitiga användningen av platina var ett kännetecken för Bvlgari. Detta går igen även hos parfymerna från Bvlgari. Flakongerna påminner om art décons geometriska former som inspirerar sinnet med sina fina detaljer.

Ovala, runda och fyrkantiga former dominerar den fulländade flakongen. Kristallflakongerna i Bvlgaris parfymserie Omnia lanserades år 2003 och har fått flera designpriser, för att bara nämna ett exempel.

Parfumdreams säljer parfymer från Bvlgari till priser du knappt hittar någon annanstans. Upptäck det eleganta märkets stora sortiment och välj en doft som omger dig med lyx.