Badsalt & badbomber

29 Artikel
37
5/5 baserat på alla kundbetyg

Badsalt och badbomber för en len hud

Badsalt och badbomber är populära i badkaret, med eller utan eteriska oljor. Badsaltet består vanligen av naturligt salt som har utvunnits ur havet eller ur saltvatten, så du kan njuta av en alldeles egen saltvattenpool i badrummet. Badsalt som innehåller fosfat har dessutom en rengörande effekt och gör huden mjuk och smidig. Denna typ v salt passar även att använda som en kroppspeeling.

Badsalt som badbomber och badkulor

Badbomber och badkulor av badsalt är både fina och enkla att dosera. Oftast innehåller de eteriska oljor och färgpigment som förvandlar badet till en speciell upplevelse.

Det finns mängder av olika slags badbomber: Från fruktigt söt till uppiggande fräsch, det finns en badkula för alla preferenser. Barn tycker också att badbomber är jättekul. Bomberna är färgglada och bubblar härligt medan de löses upp så att småttingarnas badäventyr kan börja.

Badsalt från Döda havet för ett avkopplande bad

Naturligt badsalt från Döda havet gör huden ren samtidigt som huden blir desinficerad. Det motverkar dessutom orenheter i huden och löser upp döda hudceller. Badsalt från Döda havet innehåller värdefulla mineraler och spårämnen som gör huden mjuk och smidig.

Även badsalt som innehåller magnesium är känt för att ha denna effekt. Dessutom får det musklerna att slappna av och kan användas som en extra peeling medan det löses upp i vattnet. Badsalt med magnesium är lika lämpligt för kropps- som fotbad och främjar kroppens och själens återhämtning efter fysisk aktivitet.

Köp badsalt och badkulor på nätet hos parfumdreams

Föredrar du badsalt i lös form eller kastar du hellre en badkula i det varma vattnet? Det spelar egentligen ingen roll. Hos parfumdreams hittar du exakt rätt produkt i alla former för din egentid i badet.