Fräscha parfymer

334 Artikel
4799
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Fräsch parfym – perfekt för alla tillfällen

En fräsch parfym är mångas absoluta favorit, eftersom den passar till nästan allt. Dess subtila, uppiggande doftnoter är den perfekta avslutningen på morgonens rengöringsrutiner eller inledningen på en händelserik kväll.

Fräscha dofter för rent välbehag

En parfym som doftar blommigt fräscht påverkar vårt välbefinnande i ovanligt hög grad. Doftens sinnesintryck för tankarna till naturen när löv och blommor tittar fram på våren, eller till frukt som mognar på sommaren. Till fräscha doftnyanser hör också aromer som mynta eller ingefära med sin lätta, svalkande skärpa. Fräscha dofter är mycket populära bland både män och kvinnor. I synnerhet fräsch parfym med komponenter som doftar rent källvatten eller som havet för med sig en aning av sommaren.

Eleganta och livfulla – fräscha damparfymer

Damparfymer framhäver kvinnors livsbejakande sida med sin unika karaktär. Lancome Idôle Aura med sin blommiga doft passar starka kvinnor perfekt. I Ysl Libre är det i första hand sensuella noter som står i förgrunden.

Den blomdoftande, lätta parfymen Valentino Voce Viva Intense omsluter varje kvinna i en varm sensualitet som är perfekt på kvällen. Utomjordisk skönhet var inspirationen bakom den eleganta och kvinnliga MUGLER Alien Goddess.

Den fräscht blommiga doften i Viktor & Rolf Flowerbomb Dew får oss att drömma om sommarängar täckta av morgondagg. Med sin blommigt söta och samtidigt förföriska och en aning exotiska doft erbjuder Diesel Loverdose en unik doftupplevelse.

Full power: Fräscha herrparfymer

Den puristiska Armani Acqua di Giò Homme understryker kärleken till havet med sina fruktiga citrusaromer och en anstrykning av ceder.

Prada Luna Ross övertygar med en maskulin basnot av ambra och aromatiskt uppiggande nyanser av mynta, salvia och lavendel. Om du föredrar den här fräscha doften i en lite starkare variant med en touch av mineraltoner är Valentino Born in Roma ett bra val. Det utmärkande för Valentino Born In Roma Coral Fantasy är en förföriskt markant herrdoft med gröna nyanser och upplivande doftnoter av salvia och ingefära. Med Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy Eau de Toilette får denna ikoniska doft en lekfull version som har kombinerats med lätta nyanser och äpple och kardemumma.

Kompositionen i Ralph Lauren Polo Black utstrålar både sensualitet och maskulin elegans. Den fräscha Ralph Lauren Polo Blue är en äventyrlig och upplivande doft som har vidareutvecklats ur klassikern Ralph Lauren Polo. Den sommarfräscha parfymen Wanted Tonic från Azzaro står för maskulin förföringskraft i extravagant flaska. Den fräscha herrdoften Chrome från Azzaro Eu de Toilette är lätt, glad och uppfräschande som en sommarbris. Produktserien Chrome har fått den perfekta aromatiska kompletteringen med Azzaro Chrome Eau de Parfum.

Fräsch parfym efter din smak – unisex

Fräscha parfymer för män eller bara för kvinnor? Uppfriskande unisexdofter korsar gränserna. Den berömda Infusion d'Iris från Prada är ett fantastiskt exempel på det med sina pudriga nyanser. Doften av vilda rosor karakteriserar Prada Infusion de Rose. Den lätta doften i Replica Sailing Day från Maison Margiela känns som en dag vid havet.

Denna serie fräscha parfymkreationer kompletteras alldeles ljuvligt av Maison Margiela Replica Under The Lemon Tree och Maison Margiela Matcha Meditation. Upptäck fräscha parfymer med blommiga, aromatiska och kryddiga noter för alla tillfällen. Köp på nätet nu hos parfumdreams.