Concealerborste

21 Artikel
11
5/5 baserat på alla kundbetyg

Concealerborste för en strålande hud

Ringar under ögonen, små orenheter och rynkor kan döljas med hjälp av en concealer . En concealerborste är oumbärlig för en hygienisk och punktvis applicering. Det är inte bara akne som kan döljas punktvis med en speciell concealerborste, utan även rodnader.

En översikt över concealerborstar

Att hitta

en passande concealerborste är ingen vetenskap, när du känner till skillnaderna mellan borstarna. Det som är gemensamt för alla borstar för concealer är dock att de har mjuka hår. Det beror på att den känsliga huden under ögonen, där man ofta använder concealer, är mycket ömtålig och därför är borstar med hårda borsthår inget bra val.

Du kan välja mellan naturhår eller syntetiska borsthår. Båda varianterna passar bra och kan rengöras. Det viktiga är formen på borsthuvudet:

  • Rundad concealerborste används i första hand för att dölja mörka ringar under ögonen. Eftersom borsthuvudet är platt och rundat är håren extra mjuka och skonsamma mot huden.
  • Concealerbuffer-borste är en stor och runt packad borste. Med denna kan större röda partier täckas genom att produkten duttas på huden.
  • Precisionsborste har ofta en spetsig topp. Med denna concealerborste kan du dölja små orenheter i huden.
  • Concealersvampar är ett alternativ till concealerborstar. Det är en liten svamp som absorberar flytande eller krämig concealer och arbetas in i huden.
  • Concealerborstar används ofta för att täcka större ytor. Tack vare det sidomonterade borsthuvudet använder man den på ett annat sätt än en vanlig concealerborste.

Rengöring av concealerborstar

Grov smuts på concealerborsten tas bort direkt efter användning. Unna din borste regelbunden rengöring med en speciell borstrengöring. Det finns ett stort urval, som inte bara rengör sminkborstar, utan även ger dem intensiv vård, så att borstarna förblir smidiga och mjuka.

Köp de bästa concealerborstarna till billiga priser hos parfumdreams

Det stora och högkvalitativa urvalet hos parfumdreams övertygar. Hitta din concealerborste nu, som hjälper dig att få en perfekt hud – med en helt naturlig finish.