Ansiktskrämer

370 Artikel
5432
5/5 baserat på alla kundbetyg

Ansiktskräm – förstklassig vård för individuella krav

En bra ansiktskräm vårdar huden och får den att stråla. Dessutom stärker den motståndskraften mot yttre faktorer och stödjer omvandlingen av hudceller. Att smörja in ansiktet varje dag bör vara ett fast inslag i din skönhetsrutin. På så sätt hör torr hud, orenheter, rodnader och spänningar till det förgångna. Krämer för ansiktet kan delas in i följande varianter.

  • Dagkräm: Den lätta texturen går snabbt in i huden. Därmed är du snabbt klar på morgonen och kan börja dagen med en välvårdad känsla. Vid behov väljer du en ansiktskräm med solskyddsfaktor eller en lätt tonad kräm.
  • Nattkräm: De näringsrika ingredienserna tränger lätt in i huden under din skönhetssömn och stödjer dess naturliga förnyelse.
  • Fuktighetskräm: Denna speciella form av hudvård ger mättad fukt. Fina rynkor mildras och huden får större motståndskraft mot temperaturväxlingar.
  • Anti age-ansiktskräm: Särskild hudvård som förebygger hudens naturliga åldrande. Olika aktiva komplex arbetar på olika sätt för att ge huden spänst och göra den jämn och mildra rynkor.

Oavsett vilken variant av ansiktskräm du väljer: Det är det enklaste sättet att ge din hud allt som den behöver varje dag. Det viktiga att tänka på är vilken hudtyp du har: torr, blandhud eller fet hud? Det är viktigt att anpassa skönhetsrutinen efter dessa krav och välja kräm för ansiktet efter dina behov.

Vad kännetecknar en bra ansiktskräm?

Vill du köpa en ansiktskräm, men tycker att det är svårt att välja? I första hand måste den optimala hudvården uppfylla din huds krav i alla avseenden. Fukt och fett är en stark duo mot torr hud. Båda är oumbärliga om ditt ansikte ofta är fjälligt, narigt eller till och med har sprickor. Fettet stärker den naturliga hudbarriären och förhindrar fuktförlust. Ytterligare ingredienser i ansiktskrämen för torr hud transporterar och binder fukten. På så sätt hålls den elastisk och motståndskraftig mot yttre faktorer.

Dessutom spelar det in vid vilken tid på dagen du vill använda din hudvård. På dagen ska krämen för ansiktet vara så lätt som möjligt så att du kan bära makeup över den. Även vid träning eller varma temperaturer är det smart att använda en lätt variant med solskyddsfaktor för ansiktet.

När vinden blåser kallt på vintern uppskattar huden en extra skyddsmantel. Ingredienser som jojobaolja eller ceramid hjälper huden att klara av växlingen mellan iskalla vindar och varm inomhusluft. Under denna årstid bör även din ansiktskräm för natten vara mer näringsrik än annars. När du njuter av din skönhetssömn förnyas huden som bäst.

Köp din ansiktskräm nu och skäm bort din hud

Hos parfumdreams hittar du ett rikt urval av ansiktskrämer för alla hudtyper och budgetar. Skäm bort din hud med hyaluronsyra för mer fukt. Ge den extra ceramid som skydd mot vinterkylan. Unna dig en jämn hud med en tonad ansiktskräm och känn hur huden återhämtar sig tack vare intensiv vård.