Bröllopssäsong: Spara 25%* nu

Menu

Parfumdreams

Hals & dekolletage

3 Artikel

Speciell vård för hals & dekolletage

Ofta försummas vården av hals och dekolletage. Dessa områden är dock särskilt viktiga, eftersom huden här är mycket ömtålig och känslig. Den har knappt någon undre fettvävnad och talgkörtlar i de djupare skikten. Eftersom huden här är sämre på att bibehålla fukt, tenderar den ofta att bli rynkig och torr. Hos parfumdreams hittar du olika hjälpmedel som pads, serum eller hals- och dekolletagekrämer, som stramar upp huden, ger intensiv återfuktning och motverkar uppkomsten av rynkor.

Hudvård för dekolletaget mot rynkor

Framför allt under sommaren täcks dekolletage och hals sällan av kläder, vilket gör att solen kan orsaka skador på huden under många år, vilket leder till fina linjer och rynkor. Därför bör en uppstramande kräm för halsen och dekolletaget innehålla UV-skydd. Hög solskyddsfaktor förhindrar dessutom uppkomsten av pigmentfläckar. Olika produkter som serum, masker, krämer och hudvårdspads kan bidra till att huden ser yngre ut:

  • Kräm för dekolletaget: För att ge huden på hals och dekolletage intensiv vård bör du smörja in den varje dag. I unga år räcker det med en normal fuktkräm. Med stigande ålder rekommenderas speciella produkter, som stimulerar kollagenbildningen och ger huden intensiv fukt. Det bästa är att applicera en uppstramande kräm för hals och dekolletage morgon och kväll på rengjord hud, för att motverka för tidig uppkomst av rynkor.
  • Serum och ampuller för hals och dekolletage: För att förse huden med intensiva vårdande, verksamma ämnen efter 30-årsåldern kan du använda ett speciellt serum cirka tre gånger i veckan. På så sätt tränger de värdefulla ingredienserna djupare in i huden. De innehåller fuktgivande verksamma ämnen som hyaluronsyra, som stramar upp huden. Samtidigt har de en vitaliserande och uppfriskande effekt. Om huden blir mörkare på vissa partier med stigande ålder motverkar serum med vitamin C, sötmandelolja eller lakritsrot pigmentfläckar.
  • Pads för dekolletaget Pads för dekolletaget består av medicinskt silikon. De är berikade med hyaluron och andra vårdande ingredienser. Du fäster dessa på dekolletaget efter rengöring och låter de välgörande ämnena verka cirka en timme. Om du använder padsen under natten förhindrar du att huden rynkas. Padsen mildrar linjer och rynkor. De stimulerar blodcirkulationen, cellförnyelsen och kollagenproduktionen. Den omedelbara effekten får huden att se fastare och spänstigare ut.
  • Masker för hals och dekolletage: En vårdande mask bör användas en gång per vecka. Denna är rik på uppstramande, fuktgivande verksamma ämnen som hyaluron eller aloe vera. Den bidrar till att den solstressade huden förnyas, framför allt efter en dag på stranden. Antioxidanter som vitamin E skyddar mot fria radikaler, som påskyndar åldrandet.

Användning av peeling en gång i månaden stimulerar blodgenomströmningen. De fina partiklarna avlägsnar smuts, talg och hudceller. En massage främjar blodcirkulationen och stimulerar cellförnyelsen. På så sätt förbereder du din hud optimalt för efterföljande vård.

Köp kräm för dekolletaget hos parfumdreams

Det är inte bara ditt ansikte som behöver vård. Skäm bort din hals och ditt dekolletage med förstklassiga produkter. Botanisera i lugn och ro på Onlineshop parfumdreams och upptäck en mängd krämer för hals och dekolletage, som ger din hud intensiv vård.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 28.05.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube