Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
Escada 7 Artikel

Escada parfym

Escada-parfym: Enastående doftkompositioner för anspråksfulla kvinnor

Det framgångsrika mode- och skönhetsmärket Escada övertygar med underbara Escada-parfymer för självsäkra, moderna kvinnor som vill ha något utöver det vanliga. Märket, som grundades 1979 av den svenska toppmodellen Margaretha och hennes man Wolfgang Ley, står sedan länge för stilsäkerhet, lyx och finess. Det visar sig framför allt i utformningen av flakongerna, som med sina omsorgsfulla detaljer gör varje parfym till ett riktigt blickfång i badrummet. Märkets eau de parfums och eau de toilettes imponerar även doftmässigt med sina sensuella sammansättningar. Fint samstämda söta och fruktiga kompositioner hyllar kvinnligheten och ger en långvarig doftupplevelse, som stannar kvar i minnet.

Escada-dofter: Ett mångfald av fantastiska parfymer

Escada-parfymer framhäver med sina utvalda ingredienser kvinnans karaktär. Med sina sockersöta buketter och fruktiga ackord är de moderna damdofterna från Escada sensuella, lekfulla och accentuerar den feminina sidan hos den som bär parfymen. Parfymerna kommer i ovanliga, färgglada och emellanåt exklusiva flakonger. Den första doften från lyxmärket från München kom ut 1990 och namngavs efter företagets grundare Margaretha Ley och var bara början på en stor mångfald av doftskapelser med feminin elegans.

Den är en mycket tilltalande doft, som framför allt vänder sig till självsäkra, anspråksfulla kvinnor och förenar sprudlande svarta vinbär, exotisk kokosnöt och krämig karamell till en förförisk komposition. Till de lätt söta, lekfulla aromerna hos eau de parfumen från Escada sällar sig klassiska ackord av tidlösa rosessenser och vanilj, som tillför en mycket kvinnlig aura. Den kantiga, djupröda flakongen är en hyllning till attraktionen, kärleken och passionen mellan grundarna Margaretha och Wolfgang Ley.

En Escada-parfym, med feminin och charmfull framtoning, hänför med behagliga, varma aromer av kanel och tonkaböna samt en touch av kryddig ingefära. I hjärtat finns en berusande krämig sötma av magnolia, som ger kompositionen en magnifik not. Eau de parfumen från Escada betonar den optimistiska, livsbejakande utstrålningen hos den moderna kvinnan. Den ger självsäkerhet och kraft hos den som bär parfymen. Infångad i en underbar flakong med fina blomblad återspeglar den ren kvinnlighet och livsglädje.

En glamorös, feminin Escada-doft med blommiga, fina ackord bedårar med ett hjärta av rosor, som ger en elegant touch till parfymen. Vattennoter och livliga nyanser av päron, intensiv ylang-ylang, ambrette och mysk ger eau de toiletten en ungdomlig karaktär. Den sveper in sin levnadsglada bärare i en positiv aura.

Dofter med hjärta: Eau de toilette från Escada, som avslöjar en söt hemlighet

I jakten på den stora (doft-)kärleken stöter du på en romantisk Escada-parfym i en ovanlig hjärtformad flakong. När den öppnas upp översköljs du av sprudlande noter av ljust päron, som förenar sig med söta hallon. Denna sammansättning förfinas med sammetsmjuk jasmin. Innehållet består till 86 procent av naturliga ingredienser och är veganskt, så du kan använda denna eau de toilette från Escada med gott hjärta.

Med en snarlik, fängslade Escada-doft stjäl du showen från alla andra kvinnor, åtminstone rent doftmässigt. Den djupröda, hjärtformade flakongen innehåller en blommig doftkomposition, som förenar saftiga blåbärsaromer med sensuell jasmin och ett underbart sött ackord av blåbärsmacaroner.

Handla Escada-parfym: Handla fantastiska, sensuella doftkompositioner till förmånliga priser hos parfumdreams

Vill du handla en Escada-parfym, hittar du hos parfumdreams ett urval av doftklassiker, nyheter och begränsade doftupplagor till förmånliga priser. Svep in dig varma, feminina dofter och släpp loss din kvinnliga utstrålning.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube