Foreo

257
5/5 baserat på alla kundbetyg

Foreo: Svenska hudvårdsprodukter med ljudteknik

Foreo är ett svenskt hudvårdsmärke som förenar skönhet med teknik. Märket Foreo erbjuder produkter för ansiktsrengöring med minimalistisk, skandinavisk design som bygger på den senaste tekniken. Elektriska ansiktsborstar är Foreos ansikte utåt och den produkt som gjorde märket till en stjärna över en natt. Men även andra hudvårdsenheter som Foreos tandborstar är omtyckta produkter från det svenska företaget.

Foreo etablerades 2013, då det svenska startupföretaget utvecklade en enhet som skulle göra den dagliga ansiktsrengöringen effektivare. Ansiktsborsten med ljudteknik revolutionerande marknaden och gav företaget uppmärksamhet världen över.

Alla produkter från Foreo är trådlösa och kan därför även tas med på resan för att kunna fortsätta den dagliga hygienrutinen. Med Foreo tas ansiktsrengöringen till en ny nivå, eftersom de små borstarna är ytterst effektiva och bekväma.

Vad skiljer Foreos produkter från andra?

Kärnan i Foreos ansiktsrengöring är rengöringsborsten som verkar med ljudimpulser. Med hjälp av en mjuk silikonborste rengör den huden från överflödig talg, döda hudpartiklar samt smuts. Den rengör porerna och förhindrar att det uppstår orenheter. Dessutom får hyn ett strålande och ungdomligt utseende.

Det finns en Foreo ansiktsrengöringsborste för varje hudtyp som möjliggör individuell hudvård och som samtidigt kan tas med på resor. De finns i olika storlekar och färger, och företaget har även utvecklat en produkt särskilt för behoven hos mäns hud. Men ansiktsrengöringsborstar är inte allt som Foreo har i sortimentet:

  • Foreo maskbehandling: Denna produkt är ansiktsmask, ljusterapi och massageapparat i ett. Den lilla enheten placeras på ansiktshuden och arbetar med värme, kyla och pulseringar för att förbättra hyn på bara några minuter.
  • Foreo ögonmassage: Ögonmassageenheten förbättrar ögonvården och lindrar tecken på trötthet och åldrande hud. Tack vare den mjuka massagen ökar blodcirkulationen i huden som uppfriskas och föryngras.
  • Foreo uppstramande av ansiktshuden: Mikroströmenheten med Anti-Schock-system aktiverar ansiktsmuskulaturen och ger ett uppstramat utseende och ansiktslyft.

För att uppnå bästa resultat med Foreo vid ansiktsrengöringen finns det även masker, krämer, serum och rengöringsprodukter som passar perfekt till Foreos enheter och som inarbetas djupt i huden med hjälp av ljudimpulserna.

Förutom Foreo ansiktsrengöringsborstar har Foreo även tandvårdsprodukter – tandborstar för vuxna och barn kompletterar sortimentet.

Varför är Foreo så framgångsrikt?

Foreo har revolutionerat skönhetsmarknaden genom att erbjuda effektiva kosmetikverktyg för användning i hemmet. Du slipper det dyra besöket på skönhetssalongen nu när du kan använda Foreos enheter, som dessutom kan tas med överallt utan störande kablar. Produkterna laddas via usb och kan i vissa fall användas i upp till fem månader på en laddning.

Tack vare ljudtekniken är Foreo till skillnad från manuella massagaapparater och rengöringsprodukter effektivare och uppnår en synbar effekt på huden.

Köp Foreo till ett förmånligt pris och ta hudvården till en ny nivå

Produkterna från Foreo kan köpas till ett förmånligt pris. Hos parfumdreams finns det ett stort urval Foreo-enheter, både för uppstramande behandling av ansiktet och för maskbehandling. Investera i dig själv och ditt välbefinnande med Foreo.