KMS Hårprodukter

79
5/5 baserat på alla kundbetyg

KMS: Produkter för alla hårtyper

1976 grundade Gary Smith, Dick Kornfield och Jamey Mazzotta märket KMS i staden Redding i den amerikanska delstaten Kalifornien. Under sin yrkesbana som biokemist arbetade Mazzotta passionerat med att skapa innovativa mixturer med högklassiga ingredienser. Under sitt mikroskop undersökte han hur dessa ingredienser påverkade håret och fick redan från början en klar framtidsbild av hur effektiva KMS hårprodukter är. Det som då fortfarande var ett ungt märke utvecklades snabbt till att bli en pionjär inom hårvård, som imponerar både män och kvinnor med sina högeffektiva produkter.

KMS-produkter med erkänd TRIfinity-Technology

KMS har ett imponerande stort urval av schampon och hårvårds- och stylingprodukter med olika kombinationsmöjligheter. Det är den så kallade TRIfinity-Technology som gör det möjligt att ta fram det bästa ur varje hårlook. Det innovativa 3-stegssystemet baseras på ett system utvecklat av KMS som innefattar:

  • START med produkter med AHA-Structure-Complex, som förbättrar hårets struktur och förbereder det för styling.
  • STYLE med stylingprodukter med innovativa formande egenskaper som uppfyller alla krav för att styla olika hårtexturer.
  • FINISH med produkter med Flexible-Sealing-Compounds, som förlänger stylingeffekten, skyddar mot fukt och ger en hållbar look i upp till tre dagar.

KMS hårprodukter är inspirerade av trendiga stilar som företaget hämtar från alla världens hörn, alltifrån catwalken till gatulivet. Den enkla indelningen i START, STYLE och FINISH gör det superlätt att välja de produkter som du behöver. Tack vare de förstklassiga, perfekt samstämda ingredienserna, ger produkterna högsta effekt och perfektion till varje hårlook.

KMS hårprodukter för olika behov

KMS är ett idealiskt märke för ett vackert, välvårdat hår. De innovativa, högeffektiva KMS-produkternapassar för olika hårbehov. Oavsett om det gäller mjäll, kluvna hårtoppar, torrt hår eller lockar som har tappat formen, har denna hårspecialist lösningen på i stort sett alla hårproblem. I sortimentet finns schampon, balsam och stylingprodukter med moderna ingredienser, som uppfyller de högsta kraven.

Många av produkterna från KMS, som torrschampo, formgivande kräm och leave in-balsam, har funnits i sortimentet i många år. Det finns även tillfälliga trendprodukter som färgsprayer, som förändrar hårfärgen efter lust och humör, eller en schampokaka som levereras utan plastförpackning. Dessa serier är extra populära:

  • KMS Addvolume: Den här produktserien är perfekt för fina hår. De enskilda produkterna verkar tillsammans för att ge håret mer stadga och bildar en stadig grund för hållbara frisyrer.
  • KMS Colorvitality: Det färgade håret har speciella behov. KMS hjälper dig att bevara lystern i färgen extra länge. Denna produktlinje är mycket vårdande även för blonderade hår och ger glans åt färgen.
  • KMS Hairplay: I den här serien hittar du produkter som hårgel, formgivande krämer och sprayer som förlänger hållbarheten på frisyren utan att tynga ner håret. Texturerna är fortfarande så lätta, att ditt hår känns naturligt samtidigt som frisyren trots detta håller under hela dagen.

Många av serierna bland KMS hårprodukter finns även som presentset. De är rengörande, vårdande och stylar håret. De innehåller schampo, leave in-balsam och hårspray. Produkterna är perfekt samordnade med varandra. Med sina förpackningar passar de fint i en snygg necessär på resan, när du vill testa nya produkter eller att ta med under dagen.

Handla KMS-produkter till förmånliga priser hos parfumdreams

De professionella produkterna från KMS för rengöring, hårvård och styling gör att drömmarna om ett vackert hår blir sanna. Hos parfumdreams finns en bred produktpalett av KMS hårprodukter för varje hårtyp och för varje hårproblem. De förbättrar hårstrukturen, formar håret och ger din frisyr den rätta finishen.