Påsk hos parfumdreams

Du hittar de bästa presentidéerna hos oss

Är du på jakt efter en unik påskpresent i stället för det traditionella påskägget fyllt med godis? Eftersom vi gillar dig så mycket, vill vi hjälpa till med jakten. Stäng alla andra flikar och upptäck våra exklusiva hudvårdsprodukter, presentset och många fler favoriter. Bli inspirerad av vår presentguide för alla budgetar.

Våra rekommendationer till påsk

Påskglada presenttips för skönhetsälskare och hudvårdsvänner. Lägg en presentcheck från parfumdreams i påskägget som en överraskning till dina favoritpersoner.


Ta reda på mer

parfumdreams presenterar: Vår presentguide för påskhelgen!

 

Om du inte nöjer dig med att ge bort ett påskägg med traditionellt innehåll till vännerna, familjen eller din partner, kan du ta en titt på våra presenttips. Vi visar dig vilka produkter du kan lägga i påskäggen och ge bort till de du tycker om. Och det bästa med detta? Du beställer varorna bekvämt online och får dem hemlevererade.

 

Brukar din älskling i hemlighet sno åt sig dina hudvårdsprodukter från badrumsskåpet och gillar vårdande ansiktskrämer? Vi har sammanställt den perfekta presentguiden för män. Upptäck dofter, hudvårdsprodukter och mycket mer för den du tycker om.
Vår julklapps-guide för honom

Presentidéer för honom

For somebunny special

Påsken närmar sig med stormsteg och du är på jakt efter en passande påskpresent som uttrycker din uppskattning. I det här sammanhanget kanske du ställer dig frågan vad som är lämpligt som påskpresent och vad som helt enkelt är för mycket av det goda? Vi har tagit fram en presentguide åt dig, där du kan hitta den rätta påskpresenten i olika prisklasser för din partner, syster, mamma eller bästa väninnan.
Vår julklapps-guide för henne

Presentidéer för henne

Hot Products

*Erbjudandet kan inte bytas mot kontanter, kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller till 25/04/2022, gäller inte för presentkort, Glamfume, CHANEL, Creed, RefectoCil, Parfums de Marly, LENGLING Parfums Munich & Montal. Inget minimivärde. Gäller inte reaprodukter! Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012.


Påskpresenter till vuxna hos parfumdreams

Påsken är snart här och du har fortfarande inte handlat en passande påskgåva? Våra underbart doftande parfymer, förstklassig makeup och exklusiva hudvårdsprodukter är påskgåvor som faller alla i smaken.

Påskpresenter till kvinnor

Som påskpresent till flickvännen eller mamma är en lätt, blommig doft ett bra val. Den doften passar perfekt på våren. Eller kanske blir en vårdande bodylotion, en vitaliserande ansiktskräm eller en stärkande hårvårdsprodukt en uppskattad påskpresent till henne. Exklusiva hudvårdsprodukter skämmer bort huden och håret och ger välbefinnande stunder i vardagen.

Påskpresenter till män

Är du på jakt efter en påskpresent till pojkvännen eller till pappa? Med vårdande produkter för hud, hår och skägg ger du bort små avslappnande och vitaliserande stunder. Det blir extra lyxigt om det ligger en parfym eller en aftershave gömd i påskägget. I vår webbshop kommer du garanterat att hitta den perfekta påskpresenten till honom.

Påskpresenter: Tips som passar till en signaturdoft

Vill du ge en parfym till någon du gillar i påsk och känner till att just den personen redan har hittat sin signaturdoft? Vissa personer har en personlig parfym som de troget håller sig till år efter år. Hos parfumdreams hittar du hud- och hårvårdsprodukter från omtyckta märken, som kompletterar parfymdoften pefekt. Som ett alternativ kan du ge bort en variant av favoritdoften. Vissa märken ger på våren ut lättare doftversioner av omtyckta parfymklassiker eller skapar en hel doftlinje kring en parfym, som fångar in den essentiella karaktären och ger den en ny tolkning med olika doftnoter.

Beställ påskpresenter online hos parfumdreams

Upptäck doftvärlden online hos parfumdreams. Här kan du bekvämt beställa dina påskpresenter online och få dem levererade direkt till önskad adress. Parfym, hudvårds- eller makeupprodukter – hos parfumdreams hittar du stilfulla påskpresenter till kvinnor och män.