Påsk

För henne

Upptäck nu

Spring Make-up

Upptäck nu

För honom

Upptäck nu

Vårdande produkter i påsk

Upptäck nu
populära produkter


Våra rekommendationer

Påskpresenter till henne och honom

Påsken står för dörren. Har du hittat rätt presenter till dina nära och kära än? Om du väljer en härligt doftande parfym, smink av hög kvalitet eller exklusiva vårdande produkter får din hjärtans kär, syster, väninna eller mamma något alldeles speciellt i sitt påskägg: Lätta, blommiga dofter som väcker mottagarens glädje inför den kommande våren. Eller vad sägs om en vårdande bodylotion, en revitaliserande ansiktskräm eller stärkande hårprodukter? Exklusiva vårdande produkter skämmer bort hud och hår och får kroppen att ställa in sig på den varma årstiden. Vill du glädja en man riktigt mycket och göra honom gott i påsk? Med vårdande produkter för hud, hår och skägg ger du både kvinnor och män lite livsglädje. Du ger ju bort det finaste man överhuvudtaget kan ge någon: egentid. Parfumdreams har perfekta påskpresenter till barnen också: Dusch- eller badskum med bilder på barnens favorithjältar ur Walt Disney-filmer, Star Wars eller John Blund.

Ge bort parfym i påsk: personliga presenter som förtrollar

I Ungern har en ny påsksed blivit populär. På annandag påsk sprayar män parfym på sina väninnor eller kvinnliga släktingar. Sedan får de behålla den tomma flaskan som påskpresent. Denna sed påstås ha uppstått ur en gammal fruktbarhetsritual. När man idag ger bort parfym till påsk är det ett uttryck för hur mycket man uppskattar och tycker om personen. Det är en ytterst personlig, nästan intim gåva. När du ger bort en parfym i påsk avslöjar ditt val att du har tänkt på mottagaren. Lekfullt romantisk, sportigt fräsch, elegant, unisex, förförisk eller viljestark: vår doft är en del av vår personlighet. Den omger oss som en osynlig slöja, doftar redan innan vi kommer in i ett rum och dröjer kvar långt efter det att vi lämnat rummet. En parfym gör outfiten fullständig, ger oss en oemotståndlig utstrålning och är lika individuell som vårt fingeravtryck. Och den doftar annorlunda på varje person.

Favoritdofter: hitta rätt skönhets- och vårdande produkter till påskägget

Är påskpresenten avsedd för en kvinna eller man som har en uttalad favoritdoft? Vissa människor håller fast vid sin personliga favoritparfym i årtionden, eller rent av hela livet. Hos Parfumdreams hittar du säkert hud- och hårvårdande produkter som passar till denna doft, du kanske till och med hittar en ny, spännande variant av doften. Vackert inslaget kommer ditt val att vara den perfekta påskpresenten. Bläddra gärna igenom vårt stora utbud som består av över 600 internationella toppmärken. Hos oss finner du över 44 000 högkvalitativa parfymer, skönhets- och vårdande produkter från välkända märken som CHANEL, DIOR, Karl Lagerfeld, Yves Saint Laurent, L‘Oréal, Shiseido och Clinique, som du kan fylla påskägget med. Det stora utbudet kommer att ge din inspiration vingar och hjälpa dig välja något som gör dina nära och kära otroligt glada i påsk!