Presentset

19 Artikel

Presentsets: Passande presenter för alla och envar

Om du letar efter ett fint presentset till din fru, partner, pappa eller dotter ställs du ofta inför utmaningen att veta exakt vad personen tycker om. Du vill ju ge bort något personen blir glad åt och kan ha nytta av.

Ofta är det svårt att bara välja en produkt, eller så känns det som att det blir för lite eller inte tillräckligt festligt. Då är ett presentset ett bra alternativ för att ge bort flera produkter som dessutom är vackert förpackade. Och du slipper fundera över vad som passar ihop – det har tillverkarna redan gjort åt dig.

Vd finns det för olika slags presentset?

Oavsett om du vill ge bort ett presentset som innehåller hår- eller kroppsvårdsprodukter, eller kanske ett set med en parfym med tillhörande body butter och ett läppbalsam – parfumdreams har otaliga set för alla tillfällen:

  • Presentset med badtillbehör som badkulor och skumbad.
  • Presentset med makeup som kombinerar olika sminkprodukter.
  • Presentset för män som ofta består av parfym och tillhörande duschtvål.
  • Presentset för olika tillfällen som julafton eller mors dag, ofta i specialdesignad förpackning.

Ett bra presentset förenar doft med passande produkter

Det speciella med ett bra presentset är att produkterna är anpassade till varandra så att effekten förstärks både vad gäller doft vårdande egenskaper. Om den som ska få presenten har en favoritdoft kan ju doften inte bara sprayas på som parfym, utan den kan även kombineras med en tillhörande duschgel så att kroppen doftar av favoritparfymen hela dagen, vilket ökar både välbefinnandet och ger självförtroendet ett lyft.

Köp presentset i olika storlekar hos parfumdreams

Det finns presentset i många olika storlekar. Vissa innehåller bara två produkter, som en parfym och matchande duschgel, medan andra kombinerar många olika produkter och innehåller fem, sex eller fler olika tuber, burkar och flaskor.

Så för vissa räcker det med en liten present till mors dag, medan andra tar julafton som en god anledning att ge bort stora paket. Det stora utbudet presentsets ger alla möjlighet att hitta det de letar efter för att göra sina nära och kära glada.