Hudvård och Butik från Bettina Barty

Upptäck Bettina Bartys värld av vårdande produkter! Vårdande produkter som är lyxigt parfymerade med… Ta reda på mer
146
5/5 baserat på alla kundbetyg

Bettina Barty Hudvård och Butik

Upptäck Bettina Bartys värld av vårdande produkter! Vårdande produkter som är lyxigt parfymerade med allt från milt-fräscha till exotiskt-pudriga dofter skämmer bort dina sinnen medan högklassiga ingredienser vårdar din hud. Med kosmetikprodukterna och dofterna från Bettina Barty kan du fly vardagen!
Visste du redan Innehåll

Bettina Barty i Parfumdreams onlinebutik

Namnet Bettina Barty uppstod 1959 för ett ovanligt märke av kosmetika. I förgrunden finns en lyxig, elegant och intensiv doft som står för kvalitet och fräschör. Bettina Barty togs senare över av STRAUB-gruppen. Sedan märkets grundande har det blivit känt för intensiva dofter som bland annat

 • Cocos
 • Musk
 • Aloe Vera
 • Chocolat
 • Blackberry och
 • Vanilla.

Dessa utpräglade dofter återfinns i många varianter i flera artiklar. Så får varje doft en egen tillämpning, som i en särskild serie med vårdande produkter. Serien innehåller inte bara parfym utan även kosmetika och många vårdande produkter. I Bettina Bartys omfattande kosmetiksortiment återfinns många populära artiklar med dessa dofter och otaliga andra doftriktningar, som exempelvis

 • Deodorants
 • Kroppslotion
 • Body Cream
 • Kroppssmör
 • Bath & Shower Gel
 • Kroppsmjölk eller
 • Hand & Body Lotion.

Bettina Bartys sortiment är mångsidigt och innehåller dessutom massor av set med vårdande produkter. Fokus ligger på artiklarnas förmåga att skämma bort användaren. Märket Bettina Barty står i detta avseende för premiumprodukter med en extraordinärt behaglig textur och en intensivt exotisk framtoning. Kvaliteten på Bettina Bartys produkter präglas av de förstklassiga formuleringarna som används. Det är produkternas vårdande egenskaper och rikhaltiga ingredienser som övertygar. Från intensiv lavendeldoft till skir vanilj, här finns många doftämnen som innehåller komponenter med harmoniska effekter. Bettina Barty är känd för vårdande produkter som återfuktar och tillför huden näring på djupet.

Det speciella med Bettina Barty

Dofter är alltid unika. Detta för att de utgör en blandning av olika komponenter som samverkar och bildar ett helhetskoncept. Kosmetikasortimentet innehåller även eau-de-toilette och parfym. I dessa samverkar såväl harmoniska som intensiva doftkomponenter. I Bettina Bartys eau-de-toilette finns dessutom utsökta basdofter, med vanilj eller liknande doftkomponenter. Oavsett om det handlar om frukt eller harmoniska naturdofter, har dofternas fina nyanser en exklusiv framtoning och harmonisk effekt. Alla doftkomponenter i serien kommer från förstklassiga doftämnen av hög kvalitet. Detta stärker intensiteten hos dofterna ytterligare.

Vårdande produkter från Bettina Barty

De vårdande produkterna från Bettina Barty kännetecknas framförallt av mångfald och lyx. Men formgivningen av de eleganta flaskorna och förpackningarna lever mer än väl upp till innehållets kvaliteter. För Bettina Bartys kosmetikprodukter har inte bara en förskönande effekt, de är även sköna att se på.

 • Fukt,
 • rengöring
 • Rikhaltiga mjölk-, kräm- och smörkomponenter vårdar huden med varaktig effekt och gör den slätare.

Bettina Bartys produkter vårdar huden med en fräsch, skir och mjuk effekt. Dessutom kan Bettina Bartys produkter snabbt tas upp av huden utan att lämna efter sig en fet yta. Serien med vårdande produkter övertygar både för händerna, kroppen, den dagliga hygienen och som vardagsdoft. I kollektionen finns det få produkter specifikt för ansiktet, utan här handlar det snarare om övergripande produkter för hela kroppen som ger en luftigt fräsch känsla. Bettina Barty erbjuder dessutom produkter för hudrengöring. Många olika doftkomponenter i serien med vårdande produkter kan kombineras harmoniskt med varandra. Bettina Bartys koncept förenar en serie rengörande produkter med hudvårdande produkter vilka kompletterar varandra perfekt.