Miss Sophie

10
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Miss Sophie-produkter för underbart vackra naglar

Alla skönhetsälskare känner till det här: flagat nagellack förstör helhetsbilden. Denna erfarenhet gjorde grundaren Sophie på en utlandssemester i Frankrike. Hennes nagellack klarade inte sanden och saltvattnet, och därför utvecklade hon under sina studier innovativa nagelfolier för en vårdad look som håller länge. Miss Sophies märkesbudskap ligger förankrat i grundarens vision. Med Miss Sophies produkter vill de ge alla kvinnor möjlighet att må bra så att de kan gå sin egen väg med gott självförtroende. Med vårdade naglar som framhäver bärarens bästa sidor.

Miss Sophie för vackra naglar

Miss Sophie nagelfolier är en revolution inom nageldesign. Du behöver inte gå till någon nagelstudio. Det blir inte heller några långa torktider, eftersom nagelfolien – som även kallas nail wraps – appliceras i en storlek som passar nageln och sedan filas till rätt form. Nagelfolierna finns i storlekar som passar naglarna på både händer och fötter.

Miss Sophies sortiment består av över 100 olika färger och designer, så att det finns en nagelfolie som passar vid alla tillfällen och till varje outfit. Förutom enfärgade folier återspeglar produkterna från Miss Sophie även de aktuella trenderna. Till exempel finns det nagelfolier i den omtyckta ombre-looken eller den moderna marble-designen.

Miss Sophies produkter: Hållbarhet i fokus

Alla produkter från Miss Sophie är veganska, tillverkade av återvinningsbara material och har inte testats i djurförsök. De innehåller inga skadliga ämnen och kan utan problem användas när du är gravid.

Miss Sophies slogan ”Alternativet till nagelstudion” träffar mitt i prick: med de högkvalitativa nagelfolierna kan du skapa din egen nagellook hemma och samtidigt spara tid, eftersom du inte behöver vänta flera timmar på att nagellacket ska torka. När du har applicerat nagelfolien och filat till formen, förseglar du nageln med ett lager top coat – looken håller i 14 dagar och i alla väderlekar.

Köp Miss Sophies produkter hos parfumdreams

Komplettera din look med vårdade händer och fingernaglar. Med de innovativa nagelfolierna från Miss Sophie tillhör trasiga nagelkanter och färgmissar det förflutna. Se alltid välvårdad ut och välj bland 100 designer. Upptäck de många designerna hos parfumdreams.