Wet Brush

41
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Wet Brush: Skonsam mot vått hår

En Wet Brush är en borste för vått hår som snabbt blir trassligt. Denna innovativa borste utvecklades företaget The Wet Brush som etablerades 2005 av Jeff Rosenzweig, för att underlätta hårborstningen på sina tre döttrar och göra den mindre smärtsam. Vått hår kan bli mycket trassligt och svårt att reda ut samtidigt som det är mycket känsligt när det är vått. Med en Wet Brush tillhör detta problem det förgångna.

Wet Brush hårborste för skonsam borstning av håret

Farväl till brutna hårstrån: Med rätt hårborste kan du förhindra oavsiktlig avslitna eller brutna hårstrån. De mycket mjuka och elastiska borsthåren på Wet Brush glider enkelt genom det våta håret utan att skada hårstråna.

Även lockigt hår går lättare att borsta med Wet Brush än med vanliga borstar. Den sliter inte sönder mindre knutor, utan löser upp dem försiktigt. För fint hår som är särskilt känsligt för brutna hårstrån är Wet Brush ett mycket bra val, för att inte belasta håret ytterligare och ge upphov till kluvna toppar. HeatFlex-borsten är till och med värmebeständig och kan användas när håret föntorkas för att styla och reda ut det.

Wet Brush för friskt hår

Många hårborstar är framtagna för en bestämd hårtyp, men Wet Brush fungerar perfekt till alla hårtyper. För vi känner väl alla till problemen med att borsta vått hår, oavsett om det är lockigt, tjockt eller tunt. Även barn är glada över att använda Wet Brush, eftersom de då kan borsta håret utan att det gör ont.

Dessutom masserar de fina borsthåren hårbottnen försiktigt och stimulerar mikrocirkulationen. Med hårborsten Wet Brush kan till och med balsam och torrschampo fördelas optimalt. Det är mycket enkelt att rengöra Wet Brush: Skölj den och låt den lufttorka så håller den formen länge.

Hårborste Wet Brush: Hårborste från USA som reder ut håret

Rätt Wet Brush hittar du i vårt sortiment på parfumdreams. Förutom Wet Brush Classic erbjuder varumärket även olika hårborstar för olika behov. Wet Brush Pro erbjuder snabb torkning samtidigt som den är skonsam mot hårstråna. Denna utredande premiumborste gör det lekande lätt att reda ut långt och krusigt hår. Produktserien Wet Brush Epic erbjuder borstar för speciella krav, till exempel snabbare föntorkning eller ökad volym.

Köp Wet Brush hos parfumdreams

Skonsam borstning, mjuk massage: Med rätt hårborstar från The Wet Brush går det lekande lätt att kamma håret. Välj din hårborste ur det stora sortimentet och kamma håret strålande vackert. Tack vare de innovativa borsthåren reder du inte bara ut hårstråna på ett skonsamt sätt, utan vårdar dem samtidigt.

Beställ din nya Wet Brush hos parfumdreams eller ge bort den till din bästa väninna, din man eller gör det roligt för dina barn att kamma håret med rätt Wet Brush-hårborstar i färgglad design.