Highlighter

74 Artikel
320
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Highlighter – fint glow för en skimrande hy

Med en highlighter är det lätt att ge ansiktet lite glow. Hyn får då direkt en fräschare look med mer lyster. Som avslutning på make-upen kan vid behov lite highlighter appliceras på övre delen av kindbenen, näsryggen och i ögonvrån. För en lite mer dramatisk effekt, kan du även applicera lite highlighter på amorbågen på din överläpp. Resultatet är en sensationell look, som garanterat kommer att sticka ut från mängden.

Precis och diskret applicering av highlightern: för en förförisk look

En highlighter är en utmärkt produkt för att ge make-upen en touch av skimmer. Punktuella glanseffekter skapas i ansiktet, som kompletterar looken. När du applicerar den för att framhäva partier, lyser ansiktet inte bara upp på ett fint sätt, utan ser även omedelbart fräschare ut. Här är några tips på hur man applicerar en highlighter:

  • Ögonbryn: Om highlightern appliceras direkt under ögonbrynen, kan den göra underverk för ögonen: Den öppnar upp blicken, får ögonen att bli mer uttrycksfulla och höjer även ögonbrynen lätt. För mer intensitet, kan du även dutta lite i ögonvrån.
  • Kindben: Highlightern ska appliceras direkt på kindbenen. Med hjälp av en smal borste eller lillfingret ska produkten helst läggas över rouget. Då får du ett jämnt resultat med en fascinerande vacker effekt och betonade kindben.
  • Näsa: Den lite bredare näsan kan proffsigt göras så att den ser smalare ut med hjälp av ett highlighterstick. Applicera bara lite av produkten på näsryggen. Vid behov kan du nu blenda in highlightern med en fjäderformad borste eller med lillfingret.
  • Läppar: En liten dutt på amorbågen är tillräckligt för att läpparna ska verka fylligare. Flytande highlighter passar bäst när du finputsar looken. Då blir helhetsbilden perfekt med en fräsch och glowig hy.

Det finns olika highlighter för varje tycke och smak och för de olika hudtyperna. De guldiga nyanserna passar bäst för varma hudtyper, medan en kallare hudton harmonierar bäst med ljusa nyanser. Om du vill använda olika färger till olika tillfällen, rekommenderar vi att införskaffa en highlighterpalett. Här hittar du olika färgnyanser, som fulländar varje make-up perfekt.

Upptäck highlighter och välj en passande produkt

Highlighter i puderform appliceras bäst med en borste: Applicera den på de ställen i ansiktet som du vill framhäva. Tänk på att undvika sådana ställen där hyn snabbt blir fet. Det kan t.ex. vara pannan och kinderna. Även highlighter i krämform ger en precis och fullgod applicering. De kommer som highlighterstick, stift och i tub. Det går fantastiskt bra att applicera rätt mängd med dessa.

Glow-droppar kommer däremot i flaskor. De passar perfekt att blanda med flytande make-up, men kan också appliceras separat med fingerspetsarna. Men även den bästa highlightern ska bara användas diskret. Det är snarare viktigt att applicera produkten precist och att se till att arbeta in den väl i hyn. Då får du en make-uplook, som samtidigt är glamorös.

Tips: Många highlighterpaletter innehåller även olika färger för contouring. De gör det möjligt att diskret definiera kinderna, hakan, pannan och näsan och framhäva olika ansiktspartier.

Handla highlighter enkelt online hos parfumdreams

Urvalet av olika highlighter är stort och mångsidigt. Hos parfumdreams hittar du dessutom ett stort urval av förstklassiga produkter från välrenommerade tillverkare. Det gör att du kan skapa både en klassisk make-up och följa aktuella trender.