Parfym från Karl Lagerfeld

Denna tyska designer, modekung, fotograf och kostymskapare är idag en av världens mest ansedda perso… Ta reda på mer!

Karl Lagerfeld Parfym

Denna tyska designer, modekung, fotograf och kostymskapare är idag en av världens mest ansedda personligheter. Särskilt hans eleganta modekreationer gjorde honom till ett varumärke i den internationella mode- och designervärlden. År 1954 inledde hans sin yrkesbana och har sedan dess stadigt stigit i framgång. Han har arbetat för otaliga modehus och skapade där nya trender som gjort honom berömd. Namnet Karl Lagerfeld har blivit ett begrepp som är liktydigt med stil, elegans och finess, oavsett om det gäller kläder eller dofter.

Visste du redan Innehåll

Karl Lagerfeld-parfym – charmant och elegant

Den som känner till Karl Lagerfeld, vet att han modemässigt är en levande ikon. Inom modevärlden finns det ingen som är mer hemma på området. Han inledde sin karriär i mitten av 50-talet i Paris och har sedan 1983 varit creative director på modehuset Chanel. Som designer har han fått genomslag i hela modevärlden och han är dessutom även fotograf och kostymskapare. Han kan konsten att skapa perfekta damkläder och ge dessa en alldeles egen och speciell karaktär. Karl Lagerfeld står för smakfulla outfits liksom även en egen parfymserie. Lika mångfasetterad som han själv är i sin kreativitet och med näsa för nya trender, lika ovanliga är dofterna.

Mode och parfym i harmoni

Den som gillar mode, förstår även att uppskatta speciell parfym. I Karl Lagerfelds mode handlar det inte bara om bärbarheten utan även om den ovanliga stilen som ofta säkerställer mycket uppmärksamhet. Ibland ifrågasätts det huruvida det aktuella plagget kan bäras offentligt. Men det är inte det enda syftet i modevärlden. Kläder dekoreras med glitter och glamour och presenteras med tillhörande accessoarer. Den som följer modetrenderna, bör använda en passande parfym till. Ty mode och parfym hör i hop, som glamour i designervärlden. Att hitta rätt parfym kan vara en knepig uppgift, men topp- och mellannoter kan bidra på ett viktigt sätt när det gäller att understryka den aktuella stilen. Karl Lagerfeld har skapat en parfymserie som både män och kvinnor i lika hög grad kan relatera till. Med en modern stil och doft på huden får han mode och parfym i samklang.

Damdofter – blommiga basnoter

I modevärlden spelar elegans en viktig roll. Denna egenskap passar bra att kombinera med en parfym. Elegans står för ornerad och vacker och en parfym med denna egenskap är flärdfri och blommig. Karl Lagerfelds parfymserie övertygar med sensuella och feminina dofter. Extra exklusiv är den långvariga effekten som utvecklas jämnt över huden. Men mellannoterna i denna parfymserie är inte bara blommiga. Mellan dofterna av persikor och rosor kan intensiva stilar utvecklas. Tack vare tillsatsen av ambra och mysk kan kraftfulla och feminina möjligheter uppstå.

Den varma årstidens färgprakt och blommor ger anledning att använda damdofterna Paradise Bay Women från Karl Lagerfeld. Denna parfymserie kännetecknas av sin blommiga och söta not, som diskret matchar varma sommardagar. Vid kombinationen med persika, litchi och ananas uppstår en fruktigt lätt doft. Doften av rosor och magnolia betonar mellannoten ovanligt mycket. Med stil och perfektion får Karl Lagerfeld-parfymen en avrundning med träinslag från vanilj och sandelträ.

Exklusivitet går inte bara att uttrycka med hjälp av speciella accessoarer. Även med serien Private Klub Woman från Karl Lagerfeld kan man förmedla en upphöjd känsla med perfektion. Här framhävs framförallt elegans och anspråk på hög kvalitet. Karl Lagerfeld lade extra stort värde på att förmedla en fläkt av lyx vilket framgår av flaska med gyllene dekorationer. Flaskans konstgjorda diamanter och professionella färgskiftningar uppfyller alla önskemål. Oavsett om det handlar om en middagsbjudning eller ett party – denna parfymserie från Karl Lagerfeld är en passande doft för alla stilsäkra kvinnor.

Eau-de-parfum-sprayen Private Klub Women från Karl Lagerfeld har effekt på motparten genom en både blommig och orientalisk not. Det gör en diskret doft med sensuella och kvinnliga undertoner. Med bergamott, citron och rosépeppar uppstår en kombination som stimulerar och ger energi. Tack vare mandel, mysk och kaschmir får den dessutom en söt och sensuell framtoning.

Herrdofter – erövring genom sensualitet

Män vill bli erövrade. Denna önskan finns även inkapslad i Karl Lagerfelds parfymer. Elegans och perfektion kombineras med stil och formar en modern och maskulin doft. Med hjälp av viol, lavendel och sandelträ kan alla noter harmoniera perfekt med varandra. Utöver sprayvarianten finns dessa dofter tillgängliga för männen även som deodorantstift och en aftershave-balsam. På så vis satsar Karl Lagerfeld utöver parfymer även på vårdande produkter för honom.

Herrdofterna Paradise Bay Men från Karl Lagerfeld ger utöver somriga dofter även en speciell fräschör. Den genomskinliga blå flaskan understryker denna egenskap. Män kommer att älska dessa dofter, för de vet vilka exklusiva egenskaper som krävs av en herrdoft.

Eau-de-toilette-sprayen Paradise Bay Men från Karl Lagerfeld erbjuder utöver doften av mandarin och bergamott en sensuell avslutning av cashmeran och ambra. Pepparmynta, äpple och bär intervenerar som moderna och intressanta noter i denna doftkombination.

Charmerande och kryddig med träinslag är mannens doftklassiker. Herrdofterna Private Klub från Karl Lagerfeld flyttar in i denna kombination. På ett ovanligt sätt skapas en kryddig bas som lämpar sig för användning varje dag och i alla sammanhang. Den diskreta flaskan med maskulin framtoning är en riktig ögonfägnad med tydliga former.

Eau-de-toilette-sprayen Private Klub Men från Karl Lagerfeld framhäver kryddkomponenter. Så flyttar peppar, kanel och nejlika in i en nyans som kombineras med grapefrukt, lavendel och basilika. Denna eau-de-toilette-spray avrundas med cederträ, vetiver och cumarin som maskulin och samtidigt charmig grand final.

Oavsett om de är blommiga eller orientaliska – Karl Lagerfelds dofter är moderna och intressanta. Så väl kvinnor som män kan påverka motparten sensuellt med en kryddig och charmig not.