Top Coat

54 Artikel
90
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Topplack – den perfekta avslutningen på varje manikyr

Det ser ut som om de gjorts i nagelstudion och ändå är de äkta: Naglar som är perfekt målade och försedda med ett topplack är otroligt attraktivt. Medan underlack jämnar ut ojämnheter i nageln och förbereder den för det färgade lacket ger överlack underbar glans och långvarig vård.

Ett enkelt, genomskinligt nagellack kan användas som överlack. Men det lönar sig att välja ett speciellt topplack, eftersom detta även har vårdande egenskaper och förlänger nagellackets hållbarhet. Och det är ändå inte allt som denna mångsidiga skönhetsprodukt klarar: Det finns även speciella effekttopplack som framhäver eller förändrar effekten hos de målade naglarna.

Underbara effekter med topplack

När det färgade nagellacket har torkat ordentligt kan det skyddas med ett lager överlack . Den avslutande färglösa lackeringen förlänger nagellackets hållbarhet och glansen kan fräschas upp efter några dagar med ytterligare applicering. Den som har bråttom väljer ett snabbtorkande topplack. Med olika topplack kan man få intressanta effekter:

  • Ett mattande topplack kan bli sportigt, elegant eller extravagant, beroende på vilket färgat lack du väljer.
  • Med större glitterpartiklar gnistrar naglarna och gör dig på gott humör. Motsvarande överlack är populära för framför allt semester och fester.
  • Fina glitterpartiklar i överlacket är särskilt snyggt på kvällen och vid festliga tillfällen. Det gnistrar inte bara i solen, utan även romantiskt i skenet från levande ljus.
  • Den som gillar den trendiga gel-looken kan enkelt trolla fram denna även med klassiskt nagellack genom att applicera ett topplack i gel-look. Och det helt utan UV-lampa.

Ett överlack utgör alltså inte bara avslutningen på en perfekt manikyr, utan kan även ge naglarna en originell look. Med speciella ingredienser som vitamin E eller keratin hjälper berikade produkter naglarna att bli och förbli friska. Motsvarande överlack är välgörande för sköra och försvagade naglar och gör att de blir motståndskraftiga och ser friska ut vid regelbunden användning.

Geltopplack för en långvarig gel-look utan UV-lampa

Den är en bästsäljare och det av en anledning: Gel-överlacket är en mångsidig skönhetsprodukt som ger manikyren en fantastisk finish. Före användning ska det färgade lacket vara helt torrt. Skaka flaskan innan applicering för bästa resultat. Eftersom bara ett tunt lager ska appliceras är topplack på det hela taget mycket drygt.

För en naturlig look och perfekt välvårdade naglar kan geltopplack även användas separat, utan att något annat lack appliceras innan. Dock tar det lite tid för lacket att torka och härdas, men det går utmärkt att låta det lufttorka, du behöver inte en speciell UV-lampa för denna underbara gel-look.

Snabbtorkande topplack i stort urval hos parfumdreams

Med förstklassiga märken och billiga priser kan alla hitta sitt favorittopplack hos parfumdreams. Du kanske väljer att köpa mer än en produkt, för att ständigt kunna skapa nya stilar för dina naglar. Om alla produkter kombineras från en tillverkare, alltså baslack, färgat lack och topplack, får du ett extra snyggt och hållbart resultat.