Womanizer

Womanizer: Kvinnans lust i fokus

Varumärket Womanizer som står för kvinnans lust har revolutionerat marknaden för sexleksaker. Michael Lenke och hans hustru Brigitte har sedan 2014 skapat stor uppståndelse med sin patenterade pleasure air-teknologi som med hjälp av vakuumtrycksvågor kan ge kvinnor beröringsfri orgasm på bara några sekunder.

Michael ville inte acceptera det faktum att hälften av alla kvinnor enligt studier inte når orgasm, det är därför han och hans fru tillsammans skapade Womanizer. Den är utformad för att kvinnor ska kunna nå nya höjder av njutning utan risk för att överstimulera den känsliga klitoris 8 000 nervändar.

TheWomanizer-vibratorn och dess nya teknologi har blivit en framgångssaga och är den mest populära klitorisstimulatorn på marknaden. Varumärkets tryckvågsvibratorer fokuserar uteslutande på kvinnans lustcentrum och ger 98 procent av köparna orgasm.

Nå ditt lustcentrum med dessa Womanizer toys

Michael Lenke har inte bara uppfunnit Womanizerns pleasure air-teknologi, utan även den integrerade autopiloten. Den skapar ständigt nya sensationer under användningen genom att automatiskt variera tryckvågornas intensitet. Det ökar lustkänslan och bidrar till ständigt nya överraskningar under masturbation. Tack vare smart silence-teknologi startar stimuleringen först vid hudkontakt och gör produkten väldigt tystgående.

Andra Womanizer-sexleksaker ger utöver tryckvågsteknologin även möjlighet att använda G-punktsstimulatorer med klassisk vibration.

Vad står varumärket Womanizer för?

Varumärket Womanizer med sin tryckvågsteknologi vill dra fram masturbationen ur garderoben. Varumärket handlar inte bara om kvinnlig njutning, utan även om att kvinnor tar makten över sin sexualitet. Budskapet Womanizer vill förmedla är att sex, sexualitet och masturbation inte är något skamfullt och varumärket engagerar sig i sexuellt självbestämmande, lika rättigheter och ökad tolerans.

Womanizer-vibratorn har gjort miljontals kvinnor lyckliga, även dem som tidigare haft svårt att få orgasm. Masturbation har i allt större utsträckning slutat vara tabubelagt och fler och fler kvinnor vågar prata om sina önskemål och preferenser, delvis tack vare varumärket Womanizer.

Köp din Womanizer sex toy enkelt hos parfumdreams

Du kan köpa olika produkter från Womanizer hos parfumdreams. Var och en är ett litet komplext, tekniskt underverk som övertygar med sin höga kvalitet. Den tidlösa, snygga formgivningen, den enkla hanteringen och 98 procents orgasmgaranti gör att nästan alla kvinnor efter första användningen säger att det var värt att köpa köpa Womanizer.