Bestseller
Damparfymer Herrparfymer A Drop d'Issey

Issey Miyake parfym

406
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Issey Miyakes parfymer utstrålar ren fräschhet och elegans

Issey Miyake lanserade sin första doft 1992. Med L'Eau d'Issey skapade han ett mästerverk som påverkade parfymvärlden under en lång tid. Den var en hyllning till vattnet som en källa till livet och ursprunget till allt i naturen. Doften skulle återspegla renhet, kraft och rörelse. Numera finns det en bred palett av parfymer från Issey Miyake, som precis som klädesplagg betonar personligheten hos den som bär den.

Eau de parfum från Issey Miyake: doftande konstverk för henne och honom

Modedesignern Issey Miyake var känd för att tillverka kläder av bara ett tygstycke. Hans märke har sedan länge stått för innovation, hållbarhet och spännande design, som ser ut som skulpturer. Under större delen av sitt liv var han alltid på jakt efter nya utmaningar. I sina kreationer förenade han japanska traditioner med moderna visioner. Han hämtade sin inspiration från mötet med människor, konst och arkitektur. Hans designarbeten var oväntade, minimalistiska och harmoniska. Det visas även i den ojämförliga Eaux de parfum från Issey Miyake.

Dofterna utmärker sig med sin höga kvalitet och rena elegans. Doften är dold i en tidlös, skulptural flakong som sprider en hänförande arom man aldrig glömmer. Om du vill köpa en parfym från Issey Miyake, finns ett stort urval hos parfumdreams:

  • damdofter från Issey Miyake: Fina, feminina kompositioner som är livfulla och strålande, med en bukett av fläder, damascenerros, apelsinblommor och mandelmjölk. Eau de parfum från Issey Miyake fulländas av en accent av mysk som möter cederträ och vanilj. En blommig, fräsch doft som omger dig som en mild vårvind med doften av regn, damascenerros och fläder. Basnoterna sandel- och cederträ samt mysk ger den renhet och djup.
  • Herrdofter från Issey Miyake: En kryddig-träig och exotisk parfym med indiskt sandelträ och muskotnöt som betonar styrkan och maskuliniteten hos bäraren. En kontrastrik doft, som är livfull och träig, och som tolkar mötet mellan rinnande vatten och strävt, intensivt trä. Kompositionen väver samman majestätiskt cederträ, kryddig kardemumma, skir vetiver och mörk patchouli. En djärv, karakteristisk Fougère-herrdoft full av energi innehåller solvarma och mineraliska noter. Nyanser av sprudlande citron och sött kokosvatten förenas med sandelträ, patchouli och ambroxan, som ger parfymen från Issey Miyake en träig-varm arom.

En klassiker som imponerar sedan många år tillbaka är modeskaparens första alster: L’Eau d’Issey. Den betraktas som en förlaga för en mängd olika nytolkade versioner, som berikar doften av vatten med olika blommiga ackord. Parfymen för kvinnor förtrollar med ett ojämförligt arrangemang av fresia och lotus, som ger kompositionen ett fräscht inslag – nästan som ett varmt sommarregn. Pion och vita liljor ger eau de parfumen från Issey Miyake en feminin, blommig karaktär. Doftupplevelsen avrundas av en elegant, träig bas.

Köp Issey Miyake parfym: Dofter och kosmetika med tidlös charm

Inte bara parfymer från Issey Miyake förför sinnena med ovanliga, fräscha och rena doftkompositioner. Hos parfumdreams hittar du dessutom passande kosmetika för rengöring och vård av ansikte och kropp.

En stor del av produkterna är berikade med den aktiva ingrediensen Aquaphyline®, som tränger ner i de djupare hudlagren och därmed reglerar fuktighetsbalansen. De återfuktar huden och gör den persikolen. Märkets deodoranter passar även för känslig hy, eftersom de inte innehåller alkohol. De skyddar mot lukt och överdriven svettning i 24 timmar. Aftershave-lotioner livar upp och svalkar ansträngd manshud efter rakningen.

Tips: Presentset från Issey Miyake innehåller förutom en eau de parfum från Issey Miyake en milt rengörande duschprodukt eller en fuktgivande bodylotion. Produkterna är perfekt samordnade med varandra och ger huden den skira doften av din favoritparfym hela dagen.