Tom Ford Heroes

Klassiska och tidlösa - och ändå anpassade efter vår moderna tid - varje signaturdoft ger dig en möjlighet att göra ett oförglömligt, elegant och unikt statement.

Unika och vågade skapelser

Private Blend-kollektionen är ett experiment utan gränser. För Tom Ford finns det inga regler som begränsar hur en doft kan vara. Var och en av dessa exklusiva dofter är unik & äkta.

Doftande trä & kryddor från Asien

En unik, kostbar och bästsäljande doft, som piggar upp kropp, själ och sinne - mycket exotisk och sensuell.

Sensuell. Förförisk. Oförglömlig

Tom Fords ikoniska dofter tar dig med på en doftresa fylld av oemotståndlig intensitet. En unik kombination av mörk orkidé, kryddiga noter och sensuella blommiga ackord.

Bestseller

Tom Ford parfym

196
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Tom Ford: Vägen till ett eget varumärke

Tom Ford arbetade ursprungligen som modell samtidigt som han läste konsthistoria, men han drömde redan tidigt om en karriär som modedesigner. 1990 rekryterades han av det då krisande modehuset Gucci och hans designarbeten gjorde huset till ett ledande till lyxvarumärke.

Platsen som kreativ chef gjorde honom berömd och han designade kläder, dofter och butiker för det italienska modehuset. Han formgav även för andra lyxvarumärken under ett antal år. År 2004 startade han ett varumärke under eget namn i New York. Han började skapa parfymer och är än idag mycket framgångsrik med sina Tom Ford-parfymer.

Det utmärkande för Tom Fords parfymer

Tom Ford anser att parfym är mer än bara en doft. Den är en viktig accessoar för att göra outfiten komplett. Han skapar sina parfymer i samarbete med välkända parfymörer, bland andra Harry Frémont, Honorine Blanc och Jacques Cavallier-Belletrud.

En parfym från Tom Ford kännetecknas av spännande kontraster som förvandlar delvis klassiska doftnoter till moderna trendparfymer. Högkvalitativa ingredienser och distinkt doft gör att Tom Fords parfymer sticker ut och att deras igenkänningsvärde är högt. Designern har redan skapat över 100 parfymer för sitt eget märke och hans kreativitet har hittills aldrig gjort någon besviken.

De första parfymerna Tom Ford släppte 2006 riktade sig till män eller var unisexparfymer och är klassiker sedan länge. Med tiden började han även skapa damparfym.

En Tom Ford eau de parfum bör ses som en modeaccessoar som bäraren använder för att göra klädseln komplett. Den betonar självförtroendet och skapar samtidigt en känsla av sensualitet och styrka. Om du tycker att parfymerna är för dyra kan du välja en eau de toilette eller en Tom Ford body spray. Den fräschar upp, har en lätt doft och kostar mycket mindre.

Vad är det som gör Tom Fords parfymer speciella?

Tom Fords parfymer kännetecknas av kontrasten mellan det klassiska och det moderna. Hans modekollektioner är ofta avantgardistiska och hans parfymer kompletterar den stilen. Överflöd kontra återhållsamhet eller lätt kontra tyngd kännetecknar Tom Fords eau de parfums som finns i olika doftriktningar. Om du föredrar lätta dofter är en Tom Ford body spray aldrig fel. Extravaganta lyxparfymer som Tom Fords är något alldeles extra som får dig att må bra, framhäver självkänslan och står för sensualitet och styrka.

Köp parfym av Tom Ford hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du köpa ett exklusivt urval Tom Ford-parfymer. I sortimentet finns både exklusiva parfymer och de mer prisvärda Tom Ford body sprays. Få din Tom Ford-parfymaccessoar levererad till direkt din dörr.