Nu har vi 25%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

After sun

9 Artikel

After sun: Vård efter solbadet

Det är härligt att tillbringa en dag på stranden. Men en dag i solen kan vara ganska tuff mot din hud – trots ett bra solskydd. För att ge din hud intensiv vård efter solbadet är en after sun precis vad din hud behöver för att bli silkeslen och må bra igen

After sun: olika konsistenser

Det finns otaliga after-sun-produkter som gör sitt bästa för att ge din hud näringsrik vård och främja hudens regenerering.

  • En after sun-lotion innehåller mycket vatten och är därför lätt och behaglig att smörja in i kroppen. After sun-lotion är ett bra val för att vårda huden efter kraftig solexponering och för att tillföra antioxidanter, i synnerhet heta dagar.
  • After sun-krämer innehåller däremot mera näring och ser till att framför allt torr hud och hud som kräver mycket vård tillförs fukt och antiinflammatoriska aktiva ämnen som aloe vera.
  • After sun-spray är ett populärt alternativ för att vårda solbränd hy som har blivit röd. Och med en after sun-spray kommer du åt ställen som det annars är svårt att smörja in själv.
  • I princip kan du använda en after sun-lotion i ansiktet också. Men den känsliga hyn i ansiktet behöver också en intensivt vårdande kräm. Det därför bra att använda en speciell after sun för ansiktet efter en lång dag i solen. Sådana after sun-produkter innehåller svalkande ingredienser, vitaminer och antioxidanter i tillräcklig mängd för att vårda ansiktets känsliga hy.

After sun-lotion vid lättare solskada

Gav solskyddet inte tillräckligt skydd och du har bränt dig? Med en högkvalitativ after sun-lotion eller en after sun-gel kan du vårda huden intensivt och svalka av den tack vare lotionens höga vattenhalt. En after sun-spray är också ett bra sätt att behandla lättare solskador utan att behöva röra vid redan irriterad hud.

Köp after sun-produkter till ett bra pris på nätet hos parfumdreams

parfumdreams har ett högkvalitativt urval after sun-produkter, oavsett om du letar efter en lotion, kräm eller gel. Få dina vårdprodukter bekvämt levererade hem till dig medan du tillbringar en avkopplande dag vid sjön, på stranden eller på balkongen. Lämna inte din solskadade hud i sticket, utan vårda den silkeslen med passande produkter ur parfumdreams webbshop.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 13.07.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube