Jimmy Choo parfym

29
5/5 baserat på alla kundbetyg

Jimmy Choo parfym: Skor och parfym från lyxens värld

Mannen bakom varumärket Jimmy Choo är malaysiern med samma namn, Jimmy Choo. Han är ursprungligen en skomakare från Pinang i Malaysia som öppnade en skoaffär i London 1986 efter en lärlingsutbildning och olika mästarkurser i den engelska huvudstaden. År 1996 grundade han det numera världsberömda lyxskomärket Jimmy Choo som numera även är känt för sina Jimmy Choo-parfymer. Många världsberömda kvinnor som Victoria Beckham, Scarlett Johansson eller Cameron Diaz bär Jimmy Choos skor med stolthet. Skorna har blivit kända för en bredare publik tack vare serier som Sex And The City och filmen Djävulen bär Prada.

Men Jimmy Choo tillverkar inte bara exceptionella skor av hög kvalitet: Designermärket är också verksamt inom doftvärlden. Eleganta, harmoniska parfymer av exklusiva ingredienser som förenas perfekt i näsan är kännetecknet för parfym från Jimmy Choo. De tilltalande flaskorna är inspirerade av varumärkets extravaganta skokreationer och representerar Jimmy Choo.

Till skillnad från skorna, som kostar från 5 000 kronor och uppåt, är Jimmy Choos parfymer överkomliga. Du kan få en eau de toilette från Jimmy Choo i 30 ml-flaska från cirka 400 kronor. En Jimmy Choo eau de parfum i liten 40 ml-flaska kostar omkring 450 kronor. Tack vare dessa parfymer kan alla unna sig en gnutta Jimmy Choo.

Jimmy Choo parfym: Dessa parfymer är oemotståndliga

Parfym från Jimmy Choo står för estetik, självkänsla och feminina parfymer som doftar hemlighetsfullt och förföriskt. Men även män kommer att hitta vad de söker när de letar efter en Jimmy Choo-parfym. Bland de mest populära damparfymerna från Jimmy Choo är:

  • Jimmy Choo Pour Femme: Fräsch, fruktig och med varma tränoter. Så kan man beskriva parfymen Pour Femme. Som eau de parfum eller eau de toilette: Parfymen doftar exotiskt av söt apelsin, patchouli och tigerorkidé.
  • Jimmy Choo Illicit: Parfymen Illicit finns i olika versioner, både i originalvarianten och som Ilicit Flower Edition. Ilicit doftar av ingefära, honung och sandelträ, medan dess Flower Edition övertygar med mandarin, grapefrukt, jasmin, mysk och sandelträ
  • Jimmy Choo Blossom: Jimmy Choos eau de parfum Blossom är också en klassisk designerdoft. Parfymen karaktäriseras av en fräsch, fruktig not som leder tankarna till röda bär, ros, mysk och sandelträ.
  • I want Choo: Den här parfymen är ett statement med sina orientaliska och blommiga noter som doftar av mandarin, persika, jasmin, lilja och vanilj. Den representerar självförtroende, glamour och en lätt lekfullhet.

Bland Jimmy Choos herrparfymer är dessa mycket populära:

  • Jimmy Choo Man: En klassiker med sina rena, träiga noter som präglas av sandelträ och patchouli, men även av lavendel, mandarin och pelargon.
  • Jimmy Choo Man Blue: En doft av läder, bergamott, mandarin och svartpeppar.
  • Jimmy Choo Man Ice: Denna parfym av Jimmy Choo Duft präglas av cedratessens, äpple, cederträ, vetiver och bergamott.

Köp parfym från Jimmy Choo billigt: Hos parfumdreams hittar du det du söker

Hos parfumdreams kan du köpa parfym från Jimmy Choo till ett lågt pris och glädja dig själv eller andra. Parfymerna är perfekta att ge bort till din mamma, syster, vän, pappa eller partner, eller så kan du bara köpa en för att vara snäll mot dig själv.