Proraso

53
5/5 baserat på alla kundbetyg

Proraso: Rakning och skäggvård från Italien

Med de tidlösa produkterna för rakning, skägg- och mustaschvård från Proraso kan män få en del av den italienska livsstilen i badrummet. Varumärket tog sin början 1948 med sin berömda ”Pre-Shave-Cream”. Den lade grunden till många effektiva rakningsprodukter som används både hos barberaren och i hemmet.

Proraso – rakvårdsprodukter med tradition

Piero Martelli har i mer än 70 år revolutionerat rakvården med en innovativ kräm som förbereder huden och håret inför rakningen. Och fram till idag har varken sammansättningen eller tillverkningsprocessen ändrats. Kultprodukten med kamfer, mentol och eukalyptusolja gör skägget mjukt, tillför huden fukt och skyddar mot irritation. Senare uppstod en hel produktserie med rakskum, after shave, rakkräm och raktvål från Proraso.

Herrvård från Proraso

De vårdande serierna från Proraso innehåller produkter för rakning och skäggvård som anpassats efter varandra. Professionella redskap som rakpensel, skäggborstar och rakkniv med elegant vintagecharm underlättar den dagliga vården. De möjliggör en perfekt våtrakning. Till varumärkets viktigaste serier hör:

  • Proraso Refresh: Den klassiska gröna serien med doft av mentol, kamfer och eukalyptus innehåller Pre-Shave-Creme, rakskum och raktvål. Aftershave från Proraso lugnar huden efter rakningen. Schampo, olja och balsam vårdar skägget, minskar klåda och främjar den naturliga skäggtillväxten.
  • Proraso Sensitive: Den vita serien från Proraso har utvecklats speciellt för känslig hud och innehåller extrakt av grönt te och havre. Det gör huden smidig och förebygger irritationer.
  • Proraso Nourish: Den röda serien från Proraso har tagits fram för tjockt skägg och ger en grundlig rakning. Produkterna tillför näring och slätar ut huden med sheasmör och sandelträolja. De gör skäggstråna mjuka och smidiga.
  • Proraso Protective: Rakprodukterna i den blå serien är berikade med E-vitamin och aloe vera och tillför huden värdefulla näringsämnen.

Andra serier som Proraso Azur Lime kompletterar sortimentet med aromatiskt doftande vård för skägget. Set med produkter som anpassats efter varandra i en skäggvårds- eller rakserie är perfekta som present. Vackert förpackade i en nostalgisk metallask drar de blickarna till sig i badrummet.

Proraso Aftershave

Efter rakningen lugnas huden med after shave-balsamet med aloe vera och E-vitamin. Den tillför fukt och lindrar småsår. Aftershave från Proraso förebygger rodnader och obehagliga spänningar i huden. ”Aftershave-Lotion Refresh” friskar upp huden med mentol och eukalyptus. De lindrar hudirritationer och stramar upp hudens yta tack vare trollhasselextrakt.

Rakvård på burk: Raktvål från Proraso

Den kompakta raktvålen från Proraso möjliggör grundlig våtrakning. Uppskummat med en rakpensel lägger sig det finporiga skummet mjukt på huden och tillför fukt. Tvålen mjukgör skägghåren så att rakbladet kan glida lättare över huden. För tjockt hår kan du använda den vårdande Nourish-raktvålen med sandelträsolja och kakaosmör.

Proraso rakkräm på tub

Den kompakta rakkrämen från Proraso har en krämig konsistens. Den underlättar rakningen och skyddar huden mot irritationer. Sensitive-rakkrämen för känslig hud innehåller extrakt av grönt te och havre som skyddar huden med en osynlig sköld. Ta en hasselnötstor mängd av krämen med en fuktig rakpensel och fördela det generöst över området som ska rakas.

Beställ Prorasos produkter till ett fördelaktigt pris hos parfumdreams

Märket Proraso förenar tradition och innovation för att skapa högkvalitativa produkter som med sin charmiga vintagekaraktär låter dig utöva det professionella barberarhantverket hemma i badrummet. Titta igenom vår onlineshop och upptäck alla märken och produkter hos parfumdreams.