Hudvård män, Parfymer och Hudvård från Proraso

Med märkesprodukterna från Proraso satsar mannen på utsökt kvalitet från Italien. Prorasos ra… Ta reda på mer
56
5/5 baserat på alla kundbetyg

Proraso Hudvård män, Parfymer och Hudvård

Med märkesprodukterna från Proraso satsar mannen på utsökt kvalitet från Italien. Prorasos rak- och groomingartiklar kommer från Ludovico Martelli S.r.l. i Toscana, ett företag med lång erfarenhet som i decennier har kunnat erbjuda inte bara italienska män precis allt som de behöver. Även om Proraso har en lång tradition bakåt har utvecklingen inte stått stilla när det gäller rak- och groomingprodukter och företaget kommer regelbundet med nya essenser och groomingprodukter. Prorasos rakprodukter är kända världen över för sin distinkta mentoldoft.

Italienska groomingprodukter för bästa tänkbara start på dagen

Den italienska tillverkarens doftnoter och vårdande produkter har en typiskt kryddig och maskulin karaktär, men är samtidigt milda och vårdande. Detta gäller framför allt för de moderna linjerna för rakprodukter som du hittar i vår onlinebutik tillsammans med klassikerna från Prorasos omfattande sortiment. För dig som vill börja dagen med ett av de mest välkända groomingmärkena finns här Prorasos breda sortiment till attraktiva priser.
Visste du redan Innehåll

Proraso – en ny era för rakning har grytt

Det var Piero Martelli som 1948 lanserade den första Proraso Pre-rakkrämen. I och med produktlanseringen slog han upp portarna till en ny era för rakning i Italien. Den speciella fräschören gav Prorasos en ny livskänsla. Än idag står Proraso-produkterna för en mjuk, hudvänlig och grundlig rakning. Kundernas behov står alltid i centrum för produktutvecklingen hos denna italienska rakproduktspecialist. Målet är att kunna erbjuda varenda Proraso-kund en perfekt och uppfriskande rakupplevelse.

En smula filosofi i rakningens historia

Sedan 1984 vidareutvecklas och förbättras produkterna i Prorasos affärslokaler. Dessutom förverkligas nya produktidéer fortlöpande som bidrar till ännu behagligare och grundligare rakning. För Proraso är blicken in i framtiden en avgörande del av företagsfilosofin. Det ger möjlighet att uppnå kontinuerliga förändringar och förbättringar av Prorasos produktsortiment. Tros alla förändringar har Proraso alltid varit troget sina grundprinciper. I rakprodukterna och de vårdande produkterna använder man endast naturliga ingredienser. Prorasos framgångar bygger på kunskaper om framstående forskningsresultat och respekten för företagets traditioner och rakningen. Proraso-kundernas många positiva erfarenhetsvärden har gjort märket till en garanti för högsta kvalitet i rakningens värld.

Det hemliga Proraso-receptet för en makalös rakningsupplevelse

Detta företag som har hunnit bli över 70 år är fortfarande ett familjeföretag. Formuleringen, som de framgångsrika Proraos-produkterna bygger på, är med andra ord alltjämt en väl förborgad familjehemlighet. För produkternas speciella eukalyptusbaserade sammansättning skapar en omisskännligt fräsch känsla i huden på ett sätt som inga konkurrerande produkter klarar. Utöver eukalyptusolja används förstås även naturliga ingredienser som mentol, Aloe vera och grönt te. Formuleringarna, som bygger på naturliga ingredienser, säkerställer mycket hudvänliga produkter och en behaglig hudkänsla. Proraso-produkterna lovordas ständigt för sin skönt svalkande och uppfriskande effekt, samt även för sina vårdande egenskaper vilka framförallt beror på de återfettande ämnena och glycerin. 

Green, White, Red och Blue – rakning för alla typer av skägg

Proraso-sortimentet innehåller pre- och aftershave-produkter, rakkrämer, raktvål samt rakskum. Proraso-produkterna är indelade i fyra olika produktlinjer. Löftet från detta italienska märke lyder: „Rätt produkt för alla typer av skägg”. Proraso-linjerna heter Green, White, Red och Blue. Från produkter speciellt för känslig hud till produkter som tämjer rejäla skägg finns här en lämplig produkt för alla typer av hud och skägg.

Den gröna klassikern

„Green” är klassikern bland dessa linjer. Med denna linje inledde Proraso sin framgångssaga och förändrade rakningsupplevelsen för många män. Linjens produkter bygger på det klassiska Proraso-receptet av mentol och eukalyptus. De innehåller inga animaliska ingredienser utan består enbart av naturliga ämnen. Produkterna lämpar sig för alla typer av hud och ger den typiska och kända friska fräschör som är Prorasos signum. Utöver raksum och aftershavelotion innehåller denna linje även den klassiska Proraso-rakborsten. Rakkräm finns dessutom på tub eller i form av en raktvål.

Den vita linjen för känslig hud

White-linjen skyddar mot rakbränna och är specialutvecklad för känslig hud som lätt drabbas av hudirrationer. De speciella egenskaperna som motverkar irritation ger en mjuk och skön hud både före och efter rakningen. Den fräscha och fruktiga doften uppstår genom samspelet av fräsch lime och sött äpple. I likhet med alla andra Proraso-produkter innehåller inte heller denna linje några animaliska ingredienser, utan bygger enbart på naturliga ämnen. Det är ingredienser som havreflingor, timjanextrakt och grönt te som gör att White-produkterna är så effektiva. Förutom Pre-Shaving Cream och Shaving Soap in a Bowl erbjuder White-kollektionen även rakskum och Liquid After Shave Cream .

Färgen röd för kraftiga skägg

Män med kraftiga och grova skägg hittar rätt skäggvårdsprodukter i linjen „Red”. De vårdande och lugnande produkterna tämjer kraftiga och grova skägg. De gör dem mjukare och underlättar därmed rakningen avsevärt. Den aromatiska doften av sandelträ är ett typiskt signum för Red-produkterna. Formuleringen, som bygger på naturliga ämnen och inte innehåller några animaliska ingredienser, kännetecknas av finaste sheasmör och sandelträolja. Red-linjen omfattar raktvål på tub och i behållare liksom även rakskum.

Blau för omsorg och skydd

Ingredienserna Aloe vera, E-vitamin och lakritsrotsextrakt i Blau-linjen bidrar till en skyddande och omsorgsfull rakning. Det naturliga receptet innehåller inga animaliska ingredienser och imponerar genom doften av ambra och mysk. Med raktvål på tub, rakskum och en behaglig aftershavebalsam erbjuder linjen ett balanserat produktspektrum för en grundlig rakning.

En gång Proraso, alltid Proraso

Alla som någon gång har provat på Proraso-produkterna uppskattar märkets positiva egenskaper och kan inte längre tänka sig att raka sig utan Proraso.