La Mer

233
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

La Mer – kosmetik med kraften från havstång

Märket La Mer står för lyxig, effektiv och regenerativ hudvård, med höga kvalitetskrav och som är skonsam. Det är framför allt känt för Crème de la Mer. Dr. Max Huber, rymdfysiker, utvecklade den innovativa hudvårdsprodukten efter att ha fått brännskador i ansiktet efter en laboratorieolycka. Krämen läkte hans ärr på ett mirakulöst sätt tack vare det speciella receptet. Numera hör den till de mest kända hudvårdsprodukterna i världen och är förebild för ett omfattande sortiment av ansikts- och kroppsvårdsprodukter som använder kraften från havet.

La Mer kosmetika: Ikonisk hudvård med marina ingredienser

Till produktfavoriterna frånLa Mer hör den ikoniska La Mer återfuktande kräm, som allt började med. Den innehåller ett näringsrikt hudvårdselixir med namnet Miracle Broth™, som utvinns ur havstång från de ostörda vattnen utanför Vancouver Island och andra naturliga ingredienser. Den skapas genom en komplicerad fermenteringsprocess som tar tre till fyra månader. Elixiret är hjärtat i alla La Mers produkter och sägs stimulera förnyelsen av hudceller.

Krämen återfuktar, regenererar och stimulerar hudens förnyelse. Den lugnar känslig hud och ger huden en smidig känsla. Enligt kliniska studier gör den huden fastare samt minskar fina linjer och rynkor. Baserat på sammansättningen i den klassiska Crème de la Mer får du ansiktsvård från La Mer med olika texturer och ingredienser som är anpassade efter din huds behov. Alla produkterna har en sak gemensamt: La Mer kosmetika bidrar till att minska torrhet. Det är möjligt tack vare den intensiva fuktighetstillförseln av Miracle Broth™. Fuktkrämen passar för alla hudtyper, även för känslig hud.

Hudvård och rengöring för ansikte och kropp från La Mer

Förutom den klassiska återfuktande krämen har La Mer andra hudvårds- och rengöringsprodukter för ansiktet. De innehåller det legendariska Miracle Broth™, som förbättrar huden på lång sikt med sina högeffektiva, näringsrika egenskaper och regenererande förmåga. Produktutbudet från La Mer kosmetika omfattar:

  • La Mer rengöring: För att skonsamt befria huden från makeuprester, smuts och talg finns, beroende på hudtyp, mjukt skum, uppfriskande rengöringsgel eller avgiftande olja som avlägsnar orenheter i huden. Micellärvatten tar bort vattenfast makeup utan vatten, lugnar och är uppfriskande.
  • La Mer ansiktsvatten: Ett ansiktsvatten lugnar och fräschar upp huden efter rengöringen. Det återfuktar huden. För feta hudtyper passar en produkt som absorberar överflödig olja med algextrakt och reducerar glans. En mist med växtextrakt från havet friskar upp och ger huden ny energi.
  • La Mer masker: Produkterna ger din hud extra vård. De efterlämnar lyster och ett sunt glow. Det finns skyddande och vitaliserande ansiktsmasker samt La Mer kosmetika, som förbättrar huden och gör den fastare.
  • La Mer ansiktsserum: Produkterna innehåller en högkoncentrerad form av Miracle BrothTM, som lugnar huden. De har en antioxidativ, lugnande effekt och stärker huden. Anti aging-serum gör huden fastare. Samtidigt reducerar de fina linjer och rynkor.

La Mer är experter när det gäller hudvård sedan många år tillbaka. Upptäck det stora sortimentet och skäm bort din hud.

Köp La Mers kosmetika till förmånliga priser: Exklusiva produkter med högeffektiva ingredienser

Parfumdreams ger dig möjlighet att köpa exklusiva produkter från La Mers kosmetika till förmånliga priser. Här hittar du ett brett urval av kropps- och ansiktsvårdsprodukter som är perfekt anpassade efter din hudtyp. Märket kombinerar det cellgenererande hudvårdselixiret Miracle Broth™ med andra naturliga ingredienser som ska förbättra huden. Förutom den klassiska återfuktande, vårdande krämen finns serum, handkrämer, ansiktsrengöring och makeup för en perfekt hy.