Ögonbryn Smink

81 Artikel
234
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Framhäv ögonbrynen perfekt med makeup

Ögonbrynen sätter fokus på ögonen och har därför en mycket viktig funktion för hela ansiktsuttrycket. Det är enkelt att betona ögonbrynen med makeup med rätt ögonbrynsprodukter. Dessutom är det viktigt att vårda ögonbrynen regelbundet. Hos parfumdreams hittar du ett stort sortiment av ögonbrynsprodukter, för att få perfekta ögonbryn:

Ögonbrynssmink: Hur väljer jag rätt färg?

Som tumregel när du ska välja färg på produkter för ögonbrynen gäller: Brynen ska alltid vara en nyans mörkare än håret på huvudet. När du väljer färg är det även viktigt att tänka på hudfärgen. Ögonbrynsfärgen ska vara något kallare än din naturliga hudfärg. parfumdreams har ett stort urval av ögonbrynsmakeup som passar alla typer.

Följ med trenden med perfekt ögonbrynsmakeup

Under de senaste årtiondena har ögonbrynen genomgått många trender: Allt från extremt tunna plockade bryn till mycket buskiga ögonbryn. Trendigt just nu: de fluffiga brynen. Då låter du helt enkelt ögonbrynen växa – pincetten kan du lägga åt sidan. Du behöver inte så många ögonbrynsprodukter. Det enda viktiga är en bra ögonbrynsgel. Med denna kammar du dina bryn lätt uppåt. Kala partier kan döljas punktvis med ögonbrynspennor.