M2 BEAUTÉ Makeup och Hudvård

M2Beauty – för fascinerande ögon

Uttrycksfulla ögonfärger och långa ögonfransar understryker naturlig skönhet och bidrar till en attraktiv helhetsbild. Produkterna från M2Beauty gör det möjligt att få vackra ögonbryn och fylliga, längre ögonfransar utan att behöva använda mascara. Effekten hos kosmetikan med verksamma ämnen från M2Beauty har testats och bekräftats av kända läkare och forskare i professionella studier.

Effektfulla ingredienser från M2Beauty

Ämnessammansättningen innehåller MDN (Methylamido-Dihydro-Noralfaprostal) som använts i produkterna från M2Beauty i optimal dos. Ämnet kommer från ögonmedicinen och stimulerar ögonfransarnas och ögonbrynens hårrötter för naturligt stark tillväxt och mer volym. Ögonfransarna blir tätare och längre och ögonbrynen blir mer markanta.

Produkter som M2LASHES Eyebrow Renewing Serum eller Eyelash Activating Serum har en bevisat effekt efter bara några veckor.

Med de vårdande produkterna från M2Beauty får du synligt tätare ögonbryn och längre ögonfransar utan att behöva använda dig av artificiella produkter och smink.

Makeup och Hudvård från M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ - Ögonvård - Eyelash Activating Serum
 

M2 BEAUTÉÖgonvårdEyelash Activating Serum

Shop pris 1 337,00 kr*
926 kr / 5 ml
M2 BEAUTÉ - Ögonvård - Gift Set
 

M2 BEAUTÉÖgonvårdGift Set

Shop pris 1 434,00 kr*
1 075 kr / 1 st.
BP: 1 075 kr* / 1 st.
M2 BEAUTÉ - Ögonvård - Gift Set
 

M2 BEAUTÉÖgonvårdGift Set

Shop pris 1 337,00 kr*
1 024 kr / 1 st.
BP: 1 024 kr* / 1 st.
M2 BEAUTÉ - Ögonvård - Eyebrow Renewing Serum
 

M2 BEAUTÉÖgonvårdEyebrow Renewing Serum

Shop pris 1 434,00 kr*
1 075 kr / 5 ml
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Hyaluron & Collagen Facial Nano Spray
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsHyaluron & Collagen Facial Nano Spray

Shop pris 959,00 kr*
720 kr / 75 ml
BP: 960 kr* / 100 ml
M2 BEAUTÉ - Ögonvård - Eyezone Conditioning Care Complex
 

M2 BEAUTÉÖgonvårdEyezone Conditioning Care Complex

Shop pris 485,00 kr*
364 kr / 8 ml
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Hybrid Second Skin Mask Brown Alga
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsHybrid Second Skin Mask Brown Alga

Shop pris 1 930,00 kr*
1 447 kr / 5 x 1 st.
BP: 289 kr* / 1 st.
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Hybrid Second Skin Eye Mask Collagen
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsHybrid Second Skin Eye Mask Collagen

Shop pris 852,00 kr*
639 kr / 7 x 2 st.
BP: 46 kr* / 1 st.
M2 BEAUTÉ - Ögonvård - Eyelash Comb
 

M2 BEAUTÉÖgonvårdEyelash Comb

Shop pris 210,00 kr*
158 kr / 1 st.
BP: 158 kr* / 1 st.
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Presentset
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsPresentset

Shop pris 959,00 kr*
571 kr / 1 st.
BP: 571 kr* / 1 st.
M2 BEAUTÉ - Ögon - 3 Looks Black Nano Mascara
 

M2 BEAUTÉÖgon3 Looks Black Nano Mascara

Shop pris 366,00 kr*
275 kr / 6 ml
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Eye Make-up Remover
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsEye Make-up Remover

Shop pris 318,00 kr*
238 kr / 150 ml
BP: 159 kr* / 100 ml
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Pearl & Gold Nano Spray
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsPearl & Gold Nano Spray

Shop pris 959,00 kr*
720 kr / 75 ml
BP: 960 kr* / 100 ml
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Vitamin C Facial Nano Spray
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsVitamin C Facial Nano Spray

Shop pris 959,00 kr*
720 kr / 75 ml
BP: 960 kr* / 100 ml
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsCu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray

Shop pris 959,00 kr*
571 kr / 75 ml
BP: 761 kr* / 100 ml
M2 BEAUTÉ - Ultra Pure Solutions - Oil-Free Eye Make-up Remover
 

M2 BEAUTÉUltra Pure SolutionsOil-Free Eye Make-up Remover

Shop pris 107,00 kr*
64 kr / 7 st.
BP: 9 kr* / 1 st.
Bild kommer inom kort
NYHET

M2 BEAUTÉÖgonExpressive Eyes Set

Shop pris 485,00 kr*
364 kr / 1 st.
BP: 364 kr* / 1 st.

Visste du redan Innehåll

M2 Beaute

Ursprunget för M2 Beautes internationella framgångar är inte en miljonstinn koncern utan två väninnor, den ena från Köln och den andra från USA. Elke Moysies och Marci Marrek utvecklade i mitten av 2000-talet ett serum som ska få ögonfransarna att växa. Under första verksamhetsåret hade M2 Beaute en omsättning på 700 000 EUR – och det genom sitt ögonfransserum på 5 ml.

Så började M2 Beautes historia

År 2007 sitter Kölnbon Elke Moysies och hennes amerikanska kompis Marci Marrek, en makeupartist, och diskuterar den senaste trendhypen: långa och fylliga ögonfransar. Det öppnas allt fler studior som har hakat på trenden och klistrar fast falska ögonfransar professionellt. Parallellt med denna hype har även en medicin mot grön starr väckt viss uppmärksamhet eftersom en av biverkningarna är att den bidrar till ögonfransarna växer. Moysies och Marrek – för övrigt de två M:en i M2 Beaute – bestämmer sig för att på rent kosmetisk nivå utveckla ett motsvarande serum för ögonfransarna. De läser studier, rådfrågar forskare och kemister och låter utveckla en speciell molekylstruktur.

„Från dörrförsäljning till en omsättning på 9,5 miljoner EUR”

 

„M2 Lashes Eyelash Activating Serum” blir 2008 M2 Beautes första produkt och nu har även Elke Moysies make Uwe gått in i företaget. Visserligen utvecklar denna IT-företagare en affärsplan, men för de tre vännerna innebär den till att börja med: uteförsäljning. Serumet ställs till att börja med gratis till förfogande för utvalda parfymerier – för att de själva ska få prova på produkten. Det visar sig vara ett lyckat drag, för under det första verksamhetsåret redovisar företaget en omsättning på hela 700 000 EUR. Allt tack vare 5 ml „M2 Lashes”. Under år två ökar omsättningen till två miljoner EUR. 2013 säljer kosmetikföretaget nästan fast 80 000 ögonfransar i över 30 länder och tjänar runt 9,5 miljoner EUR.

 

Men hur garanterar företaget någon effekt?

 

Ett serum som ger tätare ögonfransar? Liknande löften har man ofta hört i reklam från olika kosmetikaföretag. När det gäller ögonfransarna från M2 Beaute är det ämnet MDN som står för den häpnadsväckande effekten. MDN är en prostaglandin som egentligen används inom ögonmedicin för behandling av grön starr. Doserad och i en form som lämpar sig för kosmetikatillverkning används detta vävnadshormon för att få ögonfransarna att växa. Den ger inte bara tätare ögonfransar utan stärker samtidigt tillväxtfaserna och bidrar till mindre ögonfransavfall. Enligt M2 Beaute bekräftar oberoende studier en ögonfranstillväxt i ca 45 % av fallen vid användning av produkten.

 

För en sådan effekt måste dock „M2 Lashes Eyelash Activating Serum” användas dagligen, helst på kvällen efter ansiktsrengöringen och före hudvården, och detta under flera veckors tid. Serumet appliceras precis som en eyeliner så nära ögonfranslinjen som möjligt. Efter att ha serumet fått verka en kort stund kan du använda dina vanliga ansikts- och ögonvårdande produkter. Den som använder serumet varje dag bör kunna se de första resultaten redan efter sex till åtta veckor. Ett serum på 5 ml för 120 EUR ska vid rekommenderad användning räcka i upp till fem månader.

 

Andra produkter i sortimentet

 

Företaget, som började med aktiverande serum för ögonfransarna, har nu ett visserligen överskådligt men intressant sortiment på området ögon- och ögonfranskosmetika. Däribland ett serum för ögonbryn som i likhet med „M2 Lashes” ska stimulera tillväxten hos dessa fina hårstrån. Även här bygger det verksamma komplexet på MDN, kompletterat av Black Sea Rod Oil som ska främja den naturliga tillväxten. Biotin och hyaluronsyra ger ögonbrynen en kraftig och smidig look. Med applikatorn kan serumet appliceras mycket exakt. I idealfallet – vid daglig användning – kan man se förbättringar inom redan fyra till sex veckor.


„Eyezone Conditioning Care Complex” är tänkt att fungera som ett komplement till „M2 Lashes” och „Eyebrow Serum”. Kosmetikaprodukten är framförallt inriktad på att vårda ögonfransar och ögonbryn. Acai-bären i denna produkt bildar kollagen, vilket bidrar till ökad glans och mjukhet.

 

Rengöring och vård – även på resan

 

Ögonmakeupborttagningen fungerar som förberedelse inför användningen av M2 Beaute-produkter, liksom för rengöring och skönhetsvård. Till skillnad från många andra oljebaserade produkter för ögonmakeupborttagning, innehåller M2:s rengöringsprodukt hyaluronsyra, D-Pantenol och Acetyl Tetrapeptid-5. Dessa tre ingredienser tar bort ögonmakeup skonsamt, är återfuktande och trollar samtidigt bort trötthetstecken som påsar och mörka ringar runt ögonen. Den oljefria produkten för ögonmakeupborttagning finns för övrigt i form av praktiska rengöringsrondeller för användning på resan.

 

Den som verkligen vill vara väl rustad på resan, kan även beställa ett av M2 Beautes set. Här finns allt från „Eyezone Conditioning Care Complex” och „Eyelash Comb” i en glittrande paljettclutch eller „Eyelash Activating Serum” och „Oil-Free Eye Make-up Remover” i en somrig kosmetikväska: Produktmångfalden hos M2 Beaute är inte överdriven, men i gengäld erbjuder man noga utvalda och högutvecklade produkter som är perfekt avstämda.