Kneipp

211
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Kneipp kosmetiska produkter för ett fullständigt välbefinnande

Namnet Kneipp står för en hel livsfilosofi som märks direkt i Kneipps kosmetika. Produkter från Kneipp står för de fem pelarna i Sebastian Kneipps livsfilosofi, som han utryckte så här: ”Människans kropp är underbar och varje del behöver sin egen vård.” En stimulerande dusch, ett avkopplande bad eller en kopp gott te för att stärka livsandarna: Kneipp-produkterna skapar små stunder av vardagslycka baserade på naturmedicin.

Det här är de fem grundpelarna i Sebastian Kneipps filosofi som gäller för alla Kneipp-produkter.

  • Vattenbehandlingar och Kneipp-infusioner: Det finns Kneipp-inrättningar som använder kallt vatten för att främja hälsan i hela Europa. Badoljor och kristaller, duschbad och infusioner är Kneipp-produkter som gör vattnet till en hälsosam upplevelse.
  • Växter som botemedel: Alla kosmetiska produkter från Kneipp använder växternas helande kraft. Det kan vara mandelblomma i ansiktskrämen, sandelträ som rumsdoft eller ringblommor till fotvård: Kneipp produkterna är naturmedicin i vardagen.
  • Rörelse: Efter träningen behöver kroppen vård som inte belastar. Alla produkter från Kneipp består av naturliga ingredienser och är fria från kemikalier – perfekt för att verkligen koppla av efter en intensiv genomkörare.
  • Hälsosam, medveten kost: Sebastian Kneipp var också av åsikten att vi bör äta naturliga produkter. Nyckelorden är ett balanserat och måttligt kostintag. Det är bättre att äta små portioner tre eller fyra gånger om dagen än att proppa sig full en gång.
  • Balans: Alla Kneipp-produkter är avsedda för att stärka både kropp och själ med naturliga ingredienser – så att vi kan balansera nutidens stress med lugn och ro hemma.

Kneipp-produkterna har fått sitt namn efter prästen Sebastian Kneipp. Han utvecklade sitt eget naturmedicinmärke efter att ha botat sin tuberkulos med iskalla bad. Kallt vatten är fortfarande huvudingrediensen i hans berömda kurer.

Kneipp: Kvalitet i över 130 år

Varumärket Kneipp skapades redan 1891 och dess produkter är extremt populära än idag. Det var det året Sebastian Kneipp gav apotekaren Leonhard Oberhäußer i Würzburg ensamrätt att förse botemedel och specialiteter från Kneipp med den gode prästens namnteckning och bild. Kneipps första produkt var kapslar mot förstoppning.

Idag känns det nästan som en underdrift att kalla Kneipps produktsortiment omfattande. Faktum är att utbudet utökas hela tiden. Ur det lilla apoteket i Würzburg har en internationell koncern vuxit fram.

Köp hållbara och hudvänliga Kneipp-produkter

Alla Kneipp-produkter lever upp till grundaren Sebastian Kneipps filosofi om naturmedicin. Varumärkets kosmetiska produkter är dermatologiskt testade och fria från konserveringsmedel Urvalet är stort:

Produkter ur varumärket Kneipp har redan flera gånger tilldelats det oberoende certifikatet ”Green Brand”. Det är en internationell organisation som synar företag noga. Green Brand-certifierade företag tillverkar sina produkter på ett miljövänligt och hållbart sätt. De strävar också efter att bevara jordens naturresurser.

parfumdreams erbjuder en mängd olika Kneipp-produkter.