Handtvål

103 Artikel
68
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Handtvål – skonsam vård för lena händer

Det går nästan inte att tänka sig en daglig vårdrutin utan handtvål. Handtvålen ser inte bara till att hålla händerna rena, utan håller dem välvårdade också. Det finns olika slags vårdande produkter för att tvätta händerna. Välj mellan flytande eller hård tvål. Det finns alltså en produkt du kan använda varje för varje smak och behov.

Det är viktigt att välja rätt handtvål

Huden är kroppens största organ. Därför är det viktigt att vi tar hand om den på rätt sätt varje dag. Det är framför allt våra händer som utsätts för stora påfrestningar. Men en bra tvål gör inte bara din känsliga hud ren, den förebygger även hudirritation. När du har tvättat händerna känns de mjuka och ser välvårdade ut.

  • Skumtvål: Skumtvål är mycket populärt, eftersom den redan är som ett som ett mjukt skum kommer ut ur pumpen. Tvålen är dryg, så du behöver bara en liten mängd för att få händerna riktigt rena.
  • Flytande tvål: Flytande tvål förvaras i praktiska tvålpumpar och är lätt att dosera. Den är därmed också lätt och okomplicerad att använda. Den är snäll mot händerna som blir rena och härligt mjuka.
  • Antibakteriell tvål: Denna handtvål rengör händerna ordentligt och skonsamt. Antibakteriella komponenter ser till att händerna garanterat blir alldeles rena. Handtvålen innehåller återfettande lipider som vårdar händerna och gör huden mjuk och smidig.
  • Hårda tvålar: Dessa tvålar är lätta att använda och förvaras praktiskt i en tvålkopp. Handtvålen löddrar bara tillsammans med vatten och kan därför användas specifikt på smutsiga delar av kroppen. Tvålen avlägsnar effektivt både lätt och hårt sittande smuts.

Tvål är en av de äldsta vårdprodukterna, men det tas ständigt fram nya sorter. Oavsett om du väljer en hård eller flytande tvål är denna skönhetsprodukt perfekt för din dagliga hygien tack vare rengörande ingredienser som är skonsamma mor huden.

Handtvålen är bra för flera delar av kroppen

Även om tvålen först och främst förefaller vara avsedd för händerna fungerar den vårdande produkten mycket bra på armar och ben också. Men det är viktigt att du helst inte använder handtvål i ansiktet. För även om den flytande eller den antibakteriella tvålen innehåller vårdande ingredienser behöver ansiktets hy särskilda vårdprodukter.

Om du vill återfukta händerna använder du tvål som innehåller vårdande oljor. Oljor som ofta används är avokadoolja, olivolja, aprikoskärnolja, mandelolja, som alla har återfuktande aktiva ingredienser. Då startar din handvård redan när du tvättar händerna.

Händer som kräver optimal rengöring bör rengöras med vårdande tvålar. Speciella örtblandningar av rosmarin och salvia har en rengörande effekt. Ringblomma innehåller däremot rogivande essenser som har en lugnande och avslappnande effekt på känslig hud.

Köp vårdande handtvål bekvämt hos parfumdreams

Det finns tvålar i överflöd och en handtvål för varje smak. Därför erbjuder vårt sortiment även olika produkter som gör att huden känns en mjuk och ren. Flytande tvål förvaras praktiskt i en tvålpump som kan fyllas på ur en refill-förpackning. Då har du alltid en vårdande produkt som passar din dagliga vårdrutin och gör händerna mjuka hemma.