Fanola

115
5/5 baserat på alla kundbetyg

Fanola: Italiensk hårvård full av passion och kreativitet

Hårvårdsmärket Fanola har rötterna i Italien och står för passion, en trendig image och konstant produktutveckling. Varumärket grundades år 2005 av en grupp som bestod av flera företag. Snart rankades varumärket bland världens främsta professionella hårvårdsprodukter och fortsätter ständigt att imponera med nya produkter och innovationer.

Produkter från Fanola står för högeffektiva ingredienser för alla hårtyper. Med sin genomgående höga kvalitet till överkomliga priser –100 ml schampo kostar runt XX kr – ger Fanola mycket bra valuta för pengarna. Det betyder att alla kan köpa Fanola eftersom märket är prisvärt och vårdar håret utan att ge avkall på kvalitet och effektivitet.

Vad är det som kännetecknar produkter från Fanola?

Fanola schampon utvecklas utan djurförsök (cruelty free) och passar alla hårtyper. Oavsett om ditt hår är blonderat, naturligt brunt eller färgat i neonfärger – Fanola har rätt produkt för varje färg i sitt sortiment. Utöver schampon, inpackningar och balsam erbjuder Fanola stylingprodukter i sortimentet. Så att du kan använda produkter från Fanola för hela hårvårdsrutinen.

Varumärket har också en trendig image och står för italiensk livsglädje och kvalitet. Om du letar efter ett riktigt bra hårvårdsmärke har du hittat rätt med Fanola.

Vilka hårvårdsserier har Fanola?

Du kan antingen köpa Fanola-produkter separat eller i ett set. Det ingår nämligen alltid flera produkter i de olika vårdserierna, som de här:

  • Fanola No Yellow: En oönskad gul nyans i blont hår kan avlägsnas tillförlitligt med produkterna ur serien Fanola No Yellow. Lila pigment ger håret en sval blond ton med lätt silverglans. Om du har grått hår kan det till och med bli strålande vitt med No Yellow-produkterna.
  • Fanola No Red: Det här schampot har tagits fram för brunetter och framhäver hårets naturliga bruna färg. Vårdserien som utöver schampot även består av en hårmask trollar bort oönskade röda nyanser.
  • Fanola No Orange: Även denna vårdserie neutraliserar oönskade färgnyanser, i synnerhet i hår som har färgats mörka. Kopparreflexer försvinner, håret tillförs fukt och hårbotten blir inte torr. Därför kan schampot och inpackningen i den här serien till och med användas varje dag.

Men det är inte bara färgat hår som mår bra av Fanola. Fanola har även mycket bra produkter som vårdar och ger näring åt håret, minskar risken att hårstrån bryts och får håret att glänsa för dig som har behållit din naturliga hårfärg. Det finns till och med ett Fanola schampo som passar för permanentat hår.

Köp Fanola och tjäna pengar på bra erbjudanden

Hos parfumdreams kan du köpa produkter från Fanola och göra fynd med våra låga priser. Och så får du hem Fanola-produkterna utan att behöva lyfta ett finger. Oavsett om du letar efter inpackningar, värmeskyddande produkter, oljor, schampon eller stylingkrämer – utbudet är stort, så alla kan hitta en Fanola-produkt som passar.