SENSAI

556
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

SENSAI – kosmetika som förenar Japans vishet och vetenskap

För att framhäva kvinnans skönhet använder sig märket SENSAI av exklusiva ingredienser från naturen, bland annat dyrbar Koishimaru-siden, som en gång i tiden var förbehållen kejsarfamiljen. Denna substans som är välgörande för huden stimulerar bildandet av naturligt hyaluron och ger elastisk, silkeslen hud. Den är en viktig ingrediens i de exklusiva krämerna, lotionerna och essenserna, som är extra verksamma tillsammans i en speciell hudvårdsritual. Hos parfumdreams hittar du lyxiga produkter för vård av din hud, smink och utsökta dofter som betonar din karaktär.

Produkter från SENSAI: Lyxig hudvård för en silkeslen-mjuk hud

Hudvårdsfilosofin Saho spelar en viktig roll vid användningen av SENSAIs produkter. Den är inspirerad av den japanska teceremonin och innehåller bestämda principer för ordningen för de olika hudvårdsstegen. SENSAI är övertygade om att ordningsföljden vid användningen är avgörande för att kropp, själ och sinne ska kunna koppla av. I fokus står:

  • Dubbelrengöring: Rengöring av huden med produkter från SENSAI sker i två steg. Den förberedande rengöringen tar bort sebum och oljebaserad makeup. Därefter tar djuprengöringen bort gamla hudceller och orenheter.
  • Dubbel återfuktning: Efter rengöringen ska huden återfuktas med en fuktgivande, uppfriskande lotion för att förberedas för efterföljande hudvård på ett optimalt sätt. Sedan ger värdefulla näringsämnen i krämer och emulsioner en välvårdad, vacker hud. De jämnar ut, gör huden fastare, stärker och skyddar huden.
  • Dubbel applicering: Vid den dubbla återfuktningen spelar användningen en viktig roll. För att koppla av och lugna sinnena och vitalisera ansiktshuden börjar du med en mjuk ansiktsmassage. Du trycker lätt på huden med händerna för att förbättra effekten av hudvården.

Köp SENSAI: Lyxiga produkter för hudvård

SENSAI har en hel produktpalett med lyxiga hudvårdsprodukter. Dessa innehåller exklusiva ingredienser som är anpassade för de speciella behoven hos olika hudtyper. Det finns produkter som kompletterar varandra, enligt hudvårdsfilosofin Saho. Vill du köpa innovativ kosmetika från SENSAI, hittar du ett brett urval hos parfumdreams:

  • SENSAI makeup: Förstklassiga makeup-produkter ger dig en smula lyx i vardagen. Texturen hos Sensai är silkeslen och krämig och lekande lätt att applicera. Resultatet: En elegant look som får dig att stråla.
  • SENSAI hudvård: Lotionerna återfuktar huden för att förbereda den för efterföljande vård. Krämer, fluids och emulsioner ger huden näringsämnen som förbättrar dess utseende.
  • SENSAI solskydd: Tack vare den höga solskyddsfaktorn skyddar de vattenfasta solkrämerna huden mot skador och oxidation från UV-strålar. Samtidigt motverkar de tecken på för tidigt åldrande. After Sun-produkter vårdar och återfuktar. Med en brun utan sol-produkt ger du huden en aning färg.
  • SENSAI kroppsvård: För intensiv kroppsvård finns det i SENSAI produktutbud exklusiva upplyftande krämer för hals och dekolletage, välgörande handkrämer samt uppstramande kroppsemulsioner.

Detta kan kompletteras av en damdoft från SENSAI som efterlämnar en fruktig-fräsch doft av bergamott, rosa peppar, päron och viol. Den charmfulla doften skämmer bort sinnena med en ljuv bukett av vita blommor. Den fulländas av rika aromer av tonkaböna och sensuell ambra. Eau de parfumen omfamnar huden som den ädlaste siden och ger uttryck för den inre skönheten.

Kosmetika från SENSAI: Makeup som framhäver din skönhet

Förutom det stora utbudet ansikts- och kroppsvårdsprodukter kan du hos parfumdreams beställa smink från SENSAI för ansikte, ögon, läppar och kinder. Bästsäljare är den kladdfria mascaran, som enkelt tas bort vid 38 °C, återfuktande, flytande foundations samt de lyxiga anti aging-läppstiften i spännande färger. Du applicerar dem perfekt med passande borstar och makeupsvampar.