22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams

Color Corrector

8 Artikel

Colour corrector – liten skönhetsräddare, stor effekt

En fulländad hy är hett eftertraktat. Men redan på morgonen ser huden ofta skrynklig och röd ut och mörka ringar visar sig under ögonen. Med en colour corrector hör sådana spår av en sömnlös natt till det förgångna. Den här smarta skönhetsräddaren tar hjälp av färgcirkeln, som hjälper dig att få en jämn hudton.

Vilket syfte har en colour corrector för make-upen?

Förutom den klassiska hudfärgade concealern finns det även en colour corrector-variant mot ringar under ögonen. Denna flytande eller krämiga produkt har en gul eller orange nyans. Det har den inte av en slump, utan det finns en orsak till detta. Färger som står mitt emot varandra i färgcirkeln neutraliserar varandra. Denna enkla, fysikaliska princip gör att du får en utjämnad hudton. Här gäller följande tumregler:

  • Grönt: dämpar rödaktiga partier som märken efter finnar och orenheter och hjälper även vid rosacea och neurodermitis.
  • Gult: får små blodkärl, kärlbristningar och blåaktiga ringar under ögonen att försvinna.
  • Orange/aprikos: Med den här färgen kan du säga hejdå till pigmentfläckar och märken efter finnar.
  • Rosa: fungerar i stort sett som en mjukare orange färgton, bra mot diskreta skuggor under ögonen.
  • Syrenlila: utjämnar de gulaktiga och gråa hudpartierna.

Låt aldrig mer en finne som dyker upp eller en natt med lite sömn förstöra din dag. Med en make-up med colour corrector kan du glädja dig åt en jämn hudton – du får en perfekt bas för den naturliga kontorslooken eller för din dramatiska kvällslook.

Vilka colour corrector-produkter finns det att köpa?

När du väl har börjat använda dem, kommer du aldrig mer att vilja skiljas från dina colour corrector-produkter. Vill du vänja dig så smått med produkterna? Då kan du välja ett täckstift, som är en klassisk CC-produkt. Dutta försiktigt på finnen eller de röda fläckarna och häpnas över det nästan magiska resultatet.

Vid stora röda partier hjälper det att använda krämiga eller flytande colour corrector för make-upen. Oavsett om du använder concealer eller foundation: Applicera CC-produkten som du brukar och njut av resultatet du ser i spegeln. Den lättaste varianten av färgkorrigerande smink är CC-cream.

Du använder den när du inte har tid att lägga en full makeup men ändå vill ha en fin och jämn hudton. Den lägger sig som en mjuk lotion över ditt ansikte. Mindre fläckar och rodnader utjämnas utan problem. För det mesta innehåller krämen även vårdande ingredienser samt en låg solskyddsfaktor. Din hud känns vårdad och len hela dagen och du är utrustad för alla utmaningar.

Handla colour corrector hos parfumdreams

Säg hejdå till mörka ringar under ögonen! Från och med nu är en fulländad hy din dagliga följeslagare. Oavsett om du är på jakt efter puder, foundation eller CC-cream, har parfumdreams allt du behöver. Upptäck vårt stora urval av colour corrector-produkter och andra beautyräddare som ger dig en naturligt vacker hy.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube