BABOR

253
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Babor kosmetika: Förstklassiga skönhetsprodukter

Lyxmärket Babor står för professionell kosmetik made in Germany. Familjeföretaget i tredje generationen satsar på hög kvalitet på sina produkter från utveckling till produktion. De tillverkas i den egna fabriken i Aachen. Företaget grundades 1956 av grundaren Michael Babor och har sedan dess utvecklats till ett lyxigt märke i Europa. De mycket effektiva Babor-produkterna, som är veganskt och hållbart utvecklade samt fria från plast, med mera, visar på så sätt sitt värde för kvalitet och nytänkande.

Babor-produkter för varje hudtyp

Babor har en passande produkt för varje hudtyp. Babors ampuller med rika ingredienser för torr och även fet hud ger intensiv ansiktsvård. Ampuller med rena vitaminer och effektiva ingredienser som organiskt kisel ger naturlig uppstramning av huden . Skönhetsvarumärket Babor utgår från hög tolerabilitet med exklusiva, naturliga ingredienser i sina ansikts- och kroppsoljor. Ört- och rosextrakt främjar hudvården under den kalla årstiden. Matchande hudvårdsserier kompletterar de enskilda Babor-produkterna och gör din hudvårdsrutin till en speciell upplevelse - med bekräftad effektivitet.

De förstklassiga makeup-produkterna från märket Babor garanterar en glamorös och naturlig look. Allt från flytande makeup, puder eller ögonskuggor till krämiga Babor läpprodukter – det mångsidiga sortimentet från Babor omfattar alla produkter som man behöver för en naturlig dagsmakeup eller snygg kvällsmakeup.

Babor kosmetika: fri från djurförsök & vegansk

Alla skönhetsprodukter från märket utvecklas och tillverkas utan djurförsök och animaliska ingredienser. Med naturlig kroppsvård från Babor gör du inte bara något bra för din hud, utan förebygger även påverkan på miljön.

Med Doctor Babors serie sätter skönhetsvarumärket en ny standard. De högeffektiva ingredienserna och produkterna ger huden intensiv vård – och det med 98 % ingredienser med naturligt ursprung och till 100 % veganskt. Som Babor ansiktsvård, som vårdar mycket torr hud med ingredienser som hyaluronsyra, vitamin E och sockerbetsextrakt på ett naturligt och näringsrikt sätt.

Köp Babors produkter till förmånliga priser hos parfumdreams

Parfumdreams erbjuder ett stort urval av olika Babor-serier. Här finns allt från exklusiva vårdande ampuller, peelings och oljor till makeup-produkter i trendfärger. Använd den praktiska filterfunktionen för att hitta din nyaBabor-produkt till förmånligt pris, snabbt och enkelt. Få dina hudvårdsprodukter bekvämt levererade till önskad adress och unna din hud välgörande vård för ett fräscht utseende.