St. Tropez Selftan

11
4/5 baserat på alla kundbetyg

Som kysst av solen med St. Tropez brun utan sol

Alla som vill skydda sig mot de skadliga UV-strålarna behöver inte nödvändigtvis avstå från en underbar solbränna. Hemligheten ligger i St. Tropez self-tanning. Med hjälp av detta lyxmärke går det nämligen att få en fin solbrun hud – utan att behöva sola sig. Solbrännan blir jämn, utan ränder och får en lätt glow-effekt. Samtidigt utstrålar varje produkt en angenämn doft, som för tankarna till tidigare semestrar och somrar i fjärran länder.

  • St. Tropez brun utan sol-spray: Brun utan sol-sprayerna från St. Tropez är praktiska att använda och lättapplicerade. Det räcker med bara några fina sprayduschar för att ge huden en svag bränna. Nyansen byggs sedan gradvis upp. Detta sker tack vare en komplex blandning av naturliga ingredienser som simulerar solljuset och detta utan att behöva få de skadliga UV-strålarna på köpet. Effekten ger sig till känna redan efter en kort tid med en strålande vacker solbrun hud och ett imponerande, fantastiskt glow.
  • St. Tropez brun utan sol-mousse: Om du inte tycker om att spraya på brännan, kan du i stället välja St. Tropez brun utan sol-mousse. Den här produkten ger en perfekt dosering och appliceras på olika hudområden som ska framhävas på ett fördelaktigt sätt. Tack vare den smarta solbränningsformeln går det att bygga upp en ljus eller om man så vill en mer intensiv bränna. Redan efter några få timmar är de första resultaten förnimbara, med en naturlig och strålande effekt.
  • St. Tropez bodylotion: En fantastisk, jämn solbränna går bara att få om huden är optimalt förberedd på brun utan sol-processen. Om huden förses med fukt, blir den i slutändan perfekt solbrun. Även för detta finns det produkter, som St. Tropez bodylotion, som är den idealiska, vårdande fuktighetskrämen för kroppen. Då går det perfekt att applicera brun utan sol från St. Tropez och få en färg som varar länge.

Tack vare St. Tropez brun utan sol är det möjligt att själv styra upp intensiteten på färgen och att precist behandla olika hudpartier. Varje produkt innehåller dessutom bara de bästa ingredienserna, som är fria från parabener och ftalater och är framtagna utan djurförsök. En aspekt, som skönhetskonsumenterna lägger största vikt vid.

Högkvalitativ brun utan sol från St. Tropez för varje hudtyp

Det etablerade high-end-företaget från USA erbjuder inte bara olika self-tanning-artiklar. Det riktar även direkt in sig på hudens behov och därför finns det för varje hudtyp en passande produkt i sortimentet. St. Tropez self-tans kommer i tilltalande förpackningar som sticker ut från mängden och som samtidigt lättanvända. Märkets mål är tydligt: Att forma en hudvårdsserie, som ger användaren ett större självförtroende och som hjälper till att ge en vacker hud.

För att kunna göra detta, ska det vara lätt att använda St. Tropez brun utan sol-produkter. Det går därför busenkelt att använda dessa BUS-produkter i ansiktet och på alla övriga partier på kroppen. Resultatet syns vanligtvis redan efter några timmar med en underbart välvårdad och brun hud.

Upptäck exklusiva brun utan sol-produkter från St. Tropez hos parfumdreams

Brun utan sol ger en fin färg utan att påfresta huden. Med St. Tropez brun utan sol-produkter blir varje hudtyp solbrun och samtidigt optimalt vårdad. Låt dig inspireras av St. Tropez brun utan sol, få din hud att stråla på ett naturligt sätt och upptäck sortimentet hos parfumdreams.