FOUNDATION SKINCARE LIPS
EYES BRUSHES
BESTSELLER

bareMinerals

103
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

bareMinerals – naturbaserad kosmetika

När bareMinerals lanserade sina första skönhetsprodukter på 90-talet var det ingen som kunde ana att märket skulle fira så sensationella framgångar. Än i dag står kosmetikaföretaget för clean beauty-produkter som är fria från parabener, mineraloljor och andra skadliga ingredienser. Företaget fokuserar på naturliga extrakt och värdefulla mineraler som är bra för huden.

Använd naturens goda med bareMinerals

Kosmetika från bareMinerals Kosmetik erbjuder ett brett utbud olika produkter som naturligt förbättrar huden. Varumärket använder i första hand rena mineraler så att även alla med känslig hud kan dra nytta av högkvalitativ kosmetika. Alla produktserier är dessutom fria från formaldehyd, mikroplast, mineraloljor, triklosan och andra farliga kemikalier.

  • bareMinerals foundation: Den första produkten från bareMinerals var ett löst foundationpuder med SPF 15. Produkten r mycket populär än idag och enligt företaget säljs den var 18:e sekund någonstans i världen. Det specifika: Produkten består bara av fem ingredienser som alla är av mineraliskt ursprung. För att slippa bindemedel kommer foundationen i pulverform. Numera finns denna foundation i 30 olika nyanser för att erbjuda den perfekta matchningen för alla hudtoner.
  • bareMinerals ögonmakeup: Utöver lös skimmerögonskugga erbjuder varumärket även ögonskuggspaletter. Även dessa baseras på rent naturliga ingredienser för att ge dig möjlighet att lägga en fascinerande vacker ögonmakeup. Färgskalan är huvudsakligen naturlig med olika nyanser i brunt och beige. Ibland gräver bareMinerals dock lite djupare ner i sin påse och överraskar med starkare färger som lila, rött eller gult.
  • bareMinerals läppmakeup: Välskötta läppar inbjuder inte bara till kyssar, utan känns även ljuvligt lena. Alla läppar blir vackrare med lite färg. bareMinerals erbjuder smink i form av läppstift, läppliner eller glansbalsam för detta. Det finns många olika nyanser att välja mellan så att du kan variera looken och få förföriskt vackra läppar.
  • bareMinerals hudvård: Utan en god hudvård är det inte många produkter som fäster på huden. bareMinerals har tagit fram lämpliga produkter som är perfekt anpassade efter hudens behov för att skapa en lämplig bas. En serie krämer får sällskap av serum, essenser, rengöringsprodukter och masker som får huden att se vackrare ut. Men inte nog med det: de tränger djupt in i huden, rengör porerna, återfuktar huden och reducerar svullnader och de första tecknen på åldrande.

bareMinerals sortiment har vuxit med åren. Alla som älskar naturlig, effektiv kosmetika kommer att hitta något som passar.

Köp bareMinerals billigt hos parfumdreams

För att du ska kunna testa och bekanta dig med bareMinerals erbjuder parfumdreams ett välavvägt utbud produkter på nätet. Så att du kan upptäcka märkets mångfald och köpa bareMinerals billigt. För en underbart vacker makeup fri från obehagliga tillsatser.