Body mist

28 Artikel
4
5/5 baserat på alla kundbetyg

Bodyspray: Fräsch känsla under dagen

Med en body mist kan du snabbt fräscha upp dig under dagen. Att den är lätt och hudvårdande, gör att den känns extra behaglig mot huden. Oavsett om du väljer en blommig, orientalisk, söt, fruktig eller träig doft, blir kroppssprayen den perfekta vardagshjälten. Om du redan har hittat din favoritdoft, kompletteras den perfekt av bodysprayens lätta sammansättning och diskreta doft.

För vilka passar en body mist?

Vissa tycker att en parfym är för stark att bära till vardags. En lätt doftande kroppsspray är då ett fantastiskt bra alternativ. Eftersom den innehåller mindre alkohol än en parfym, avdunstar doften snabbare och känns inte så påträngande. Dessutom är den berikad med vårdande ämnen, som t.ex. jojoba- eller olivolja. Varje dusch med kroppssprayen ger huden återfuktning. Hudvårdsrutinen med duschgel, bodylotion och parfym avslutas perfekt med en kroppsspray. Som namnet redan antyder, ska sprayen inte appliceras punktvis, utan på hela kroppen.

Dofta himmelskt året om med en kroppsspray

I motsats till en parfym, som ofta har en tung doft, fördelar sig en doftande bodyspray lätt på huden och är därför perfekt att använda på sommaren. Eftersom den ofta inte innehåller någon alkohol, retar den heller inte huden om man blir svettig. Bodysprayens fina spraymoln fräschar upp dig när du är på språng eller efter en svalkande dusch. Den kommer dessutom ofta i en kompakt storlek, som gör att den passar perfekt i handväskan eller ryggsäcken.

Även under den kalla årstiden är det lämpligt att inkludera en bodyspray i hudvårdsrutinen. Om den sprayas på efter insmörjningen av en bodylotion, blir den diskreta doften extra hållbar. Dessutom innehåller den vårdande oljor som ser till att huden inte torkar ut.

Vad du ska tänka på när du handlar en body mist

Den viktigaste aspekten för en body mist är såklart doften. Under sommaren passar uppfriskande citrusdofter, men även blommiga noter extra bra. Andra omtyckta sommardofter är fruktiga dofter, som innehåller noter av grapefrukt. Under vintermånaderna ger orientaliska och kryddiga doftnoter en varm känsla. Dessutom bör man ta med mängden innehåll i beräkningen när man funderar på att köpa en kroppsspray. Bodysprayer innehåller alltifrån 50 till 250 milliliter. De mindre storlekarna är perfekta när du vill testa en spray och med en flaska på 250 ml har du en favoritprodukt som räcker länge.

En bodyspray kan användas på olika sätt

Att ge en uppfriskande kick nog den viktigaste funktionen som en kroppsspray har. Det går emellertid att spraya den på andra ställen än kroppen, nämligen i håret, på tyger eller sängkläder. Då får du en fräsch och behaglig doft i rummet och kläderna. Speciella ingredienser, som t.ex. CBD, har en lugnande effekt på huden och ger ett avslappnat sinne. Även ingredienser som kamomill eller lavendel har en avslappnande effekt och bidrar till en oavbruten sömn. En body mist kan alltså användas till mycket mer än att bara få dig att lukta gott. Den är uppfriskande, vårdar huden och har, beroende på ingredienserna, en stimulerande eller lugnande verkan.

Beställ bodysprayer till billiga priser enkelt hos parfumdreams

Visa upp dig från din bästa sida med en body mist från parfumdreams. I vårt stora utbud av toppmärken till otroligt billiga priser hittar du garanterat även en kroppsspray, som passar din personliga smak. Fullända din skönhetsrutin med himmelskt doftande bodysprayer, som vårdar din hud. Beställ lätt och bekvämt i parfumdreams webbshop.