The Balm

5
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

The Balm: Högkvalitativa produkter för en okomplicerad skönhetsrutin

Kosmetikamärket The Balm etablerades år 2004 av Marissa Shipman i USA. Tanken bakom kosmetikaprodukterna är att det ska gå snabbt i badrummet på morgonen – tiden räcker ju ofta inte till att göra sig klar och sminka sig. Skönhetsprodukterna från The Balm ser till att du kan lägga makeup på några minuter, så att du känner dig vacker och mår bra.

Grundaren av The Balm lyckades inte själv få erfarenhet av att arbeta hos de stora kosmetikaföretagen – hon fick nämligen alltid avslag på sina ansökningar. Istället bestämde hon sig för att starta sitt eget företag, och experimenterade med hjälp av böcker och anställde en kemist. När hon sammanställt sin ekonomiska plan och byggt en webbplats startade hon företaget, och har idag expanderat till 46 länder.

Hur ser filosofin bakom The Balm ut?

Kosmetikaprodukterna från The Balm är lätta att använda, enkla att applicera och kan integreras perfekt i morgonrutinen. De skapar en fräsch och naturlig look och främjar det egna välbefinnandet. ”Vacker på fem minuter” är märkets motto och alla produkter utvecklas utifrån detta.

Vilka produkter säljer The Balm?

Grundaren kommer från San Francisco och hennes målgrupp är makeupfans i alla åldrar, som vill ha hjälp med sin morgonrutin. Förpackningarnas pop art-design och retrolook gör produkterna från The Balm till absoluta måsten. Dessutom finns det ett stort urval färger och produkter, så att det finns något för alla.

Vad är utmärkande för produkterna från The Balm?

Märket lägger vikt vid att produkterna ska vara okomplicerade att använda, men tillverkningen och kvaliteten på The Balms makeup är allt annat än enkel. Det handlar om högkvalitativa sammansättningar, som skapar högpigmenterade ögonskuggor med silkeslen konsistens, krämiga rougefärger och läppstift som håller länge.

Med dessa mår du bra hela dagen lång. Men produkterna passar inte bara bra för en snabb makeup på morgonen, utan kan även användas för en lyxig kvällsmakeup. Dessutom framställs The Balms makeup på ett miljövänligt sätt: de innehåller inga parabener och djurförsök används inte.

Produktnamnen är dessutom roliga och ofta dubbeltydiga, till exempel ”Mr. Write (now)” som produktnamn på en eyeliner eller ”BahamaMama” för en bronzer eller ”The Balm and the Beautiful” för ögonskuggspaletten. 3-i-1-produkter finns också, så att du väldigt praktiskt får tre produkter som sparar plats och som kompletterar varandra.

Var kan du köpa The Balm till ett förmånligt pris?

Du kan köpa produkterna från The Balm till ett fördelaktigt pris i vår onlineshop hos parfumdreams. Urvalet är stort och består av ögonskuggspaletter, läppstiftset, läppglans samt set med highlighter, bronzer och rouge.