Parfym från Chopard

Det exklusiva varumärket Chopard har blivit ett begrepp inom hela musik- och filmvärlden. Det stilfu… Ta reda på mer

Chopard Parfym

Det exklusiva varumärket Chopard har blivit ett begrepp inom hela musik- och filmvärlden. Det stilfulla schweiziska lyxmärket är framför allt känt för sina fascinerande smyckes- och klockkreationer och härstammar från ett äkta familjeföretag som grundades år 1860. Från det professionella hantverket till den exklusiva designen - i dag genomgår allt en mycket noggrann kvalitetskontroll, som bara är möjlig att utföra inom ett familjeföretag. Men du hittar inte bara exklusiva smyckeskreationer i sortimentet från det ansedda varumärket, utan även unika dofter som snabbt blir till favoriter.

Visste du redan Innehåll

Utsökt och elegant av Chopard

Chopard Genéve grundades 1860 av Louis-Ulysse Chopard i Sonvillier i Schweiz. Sedan dess har den tidigare lilla klock- och smyckestillverkaren blivit ett globalt imperium som idag heter Chopard Holding SA. År 1963 korsades den tyske smyckestillverkarens Karl Gotthilf Scheufeles och Paul Louis Chopards vägar. Paul Chopard slog sig ihop med Karl Gotthilf Scheufel och gemensamt har de bidragit till skapa dagens företag. Utöver klockor och smycken tillverkar Chopard även exklusiva dofter för kvinnor och män. Ett litet utsökt urval av parfym som motsvarar den eleganta smaken hos företagets kunder.

Chopards damparfym

Chopard Casmir Eau de Toilette, klassikern bland Chopards damdofter! Damparfymen skapades redan 1992 av den kända stjärnparfymören Michel Almairac och gjorde succé direkt. Michel Almairacs dofter såldes av de exklusiva modehusen Dior, Armani eller Givenchy. Chopard Casmir är en parfym som hämtad ur sagoboken Tusen och en natt, både orientalisk och elegant på en och samma gång. Toppnoten med mango och kokos ger upphov till dofter präglade av mystik. Ambra, mysk och vanilj framhävs av de intensiva blomdofterna från jasmin, geranium och lilja. Den djupt gyllene färgtonen och graciöst gudalika flaskan fyller dig med glad förväntan. Chopard Wish, som har skapats av Fabrice Legros, känns modern och tidlös på en och samma gång. Redan det visuella intrycket gör Chopard Wish till något alldeles speciellt. Den gnistrande diamantformade flaskan vars kork utgörs av en silverring och den blåskimrande vätskan inuti ger ett nästan utomjordiskt intryck. Wish har varit mycket populär och 2010 kom det ut ytterligare nyanser, Wish Brillant och Wish Pink Diamond, som tillsammans formar en Wish eau-de-toilette-trilogi.

Damparfym och mer från Chopard

Till damdofterna har Chopard även utvecklat en matchande duschgel eller en kroppslotion. Låt hela kroppen njuta, från topp till tå, av de härliga dofterna från Chopard. Happy Spirit är en mycket fräsch och ungdomlig doft i en hjärtformad flaska. De bäriga färgerna kommer från essenserna från dessa frukter och i toppnoten finns hallon. Den blommiga och sensuella doften har en mellannot med kaprifol och osmanthus. Osmanthus är en vintergrön buske, vars blommor tillhör familjen tedoftbuskar. Som namnet antyder doftar de av grönt te. Utnyttja våra erbjudanden även som presentidé. Presentsetet Chopard Casmir består av en liten eau-de-parfum-spray på 30 ml plus en duschgel på 75 ml och uppskattas av kvinnor med en exklusiv smak. Även männen kan njuta av Chopards dofter. Under det välklingande namnet Rose Malaki har mästerparfymören Amandine Clerc-Marie utvecklat en enastående herrparfym. Som namnet avslöjar har hon kombinerat ädla rosenessenser med orientaliska dofter. Inslagen av saffran, cederträ och rosor förpassar dig till Tusen och en natt direkt. Låt dig för svepas bort i en hemlighetsfull värld full av orientaliska underverk. Manlig, sensuell och kryddig, så kan denna intensiva doft betecknas.