Damparfymer Hudvård Make-up
Ögon Läppar Presentsets

Lancôme

18486
5/5 baserat på alla kundbetyg

Lancôme: Lyxig skönhet med fransk charm

I mer än 85 år har det franska lyxmärket Lancôme imponerat med exklusiva, högklassiga skönhetsprodukter som hjälper kvinnor att framhäva sin personlighet och individualitet. Det breda sortimentet omfattar sensuella Lancôme damparfymer, högeffektiva hudvårdsprodukter och förförisk makeup. Parfymören och rosodlaren Armand Petitjean grundade märket 1935 och använde slottet Château de Lancosme i närheten av Paris som inspirationskälla när han skulle välja ut ett namn på företaget. Redan från start hänförde han sina kunder med fem underbara dofter och ansiktskrämen Nutrix, som än idag hör till de pålitliga bästsäljarna.

Lancôme-parfym: Klassiker, som hänför med elegant sensualitet

Bara en kort tid efter att ha grundat Lancôme presenterade Armand Petitjean fem Lancôme-parfymer, som blev avgörande för skönhetsmärkets framgång. Damparfymerna Lancôme Idôle, Lancôme Trésor och La vie est belle räknas numera till klassikerna. De finns i olika koncentrationer, från intensiv eau de parfym till den mildare eau de toilette. Hos parfumdreamshittar du presentset med speciella samstämda dofter, som förgyller din vardag eller som du kan ge bort som en glad överraskning till någon du tycker om.

Lancôme hudvård: Värdefull hudvård för ansikte och kropp

Hudvård från Lancôme innehåller högklassiga ingredienser, som är perfekt anpassade till de olika hudtypernas behov. De högeffektiva komponenterna är resultatet av många års forskning. Sortimentet omfattar ett stort urval av rengörings- och hudvårdsprodukter för ansikte och kropp.

Med kroppsvård från Lancôme skämmer du bort hela kroppen. Produkterna innehåller vårdade och fuktgivande ingredienser som vitaminer, näringsämnen och mandel- och jojobaolja. En populär bästsäljare från Lancôme är Idôle La Power Crème, som förbättrar hudbilden vid regelbunden användning och sveper in dig i den utsökta rosdoften som finns i den ikoniska Lancôme-parfymen.

Exklusiva Lancôme-produkter för en slätare, strålande vacker hud

Anti-aging-hudvård från Lancôme innehåller pre- och probiotiska extrakt, C-vitamin och hyaluronsyra, som har en positiv effekt på hudens mikrobiom. Ansiktsvård från Lancôme förser den mognare huden med essentiella näringsämnen och dämpar de första tecknen på hudens åldrande. Hudvårdsserierna från Lancôme går ett steg längre: De slätar ut huden, gör den fylligare och motverkar små rynkor. Lancôme satsar på ingredienser som niacinamid, hyaluronsyra, C-vitamin och linfröextrakt som verkar tillsammans för att uppnå denna effekt.

Vårdande lyxprodukter från Lancôme imponerar med unika texturer och verkar med hjälp av rosens kraft effektivt på djupet och bygger upp och ger huden intensiv vård. De tillför huden näring, gör den spänstigare och efterlämnar en smidig hudkänsla. Produkterna från Hydra-Zen-kollektionen innehåller lugnande och fuktgivande ingredienser som rosextrakt, hyaluronsyra och aloe vera. De stärker hudens naturliga skyddsbarriär och motverkar en glåmig hud.

Förförisk makeup från Lancôme

Med lyxig makeup från Lancôme framhäver du perfekt dina bästa drag. En primer förbereder huden optimalt på den efterföljande makeupen. Lancôme foundations smälter fint in i huden och tar fram en jämn hudton. Skuggor under ögonen, finnar och rodnader döljer du med en concealer. För att ge huden en fräsch touch applicerar du en highlighter, som ger lyster till ansiktet eller ett fint rouge, för att accentuera speciella partier.

De högpigmenterade läppstiften från Lancôme i matta eller glänsande texturer ger dig förföriska läppar. De imponerar med spännande färger, vårdande ingredienser och en lång hållbarhet. Dina ögon framhäver du perfekt med skimrande ögonskuggor, kajalpenna och eyeliner. Hypnôse mascara framhäver ögonen på ett fantastiskt sätt, samtidigt som den förlänger ögonfransarna och gör dem tjockare.