Luftfräschare

43 Artikel
15
5/5 baserat på alla kundbetyg

Luftfräschare online - uppfriskande och naturliga

Rumssprayer är mer än bara praktiska doftspridare för det egna hemmet. Med svaga doftnoter förvandlar de hemmet till en härlig väldoftande oas. Samtidigt är rumsdoftsprayer det rätta valet för att snabbt och effektivt bli av med oangenäma lukter i huset.

Upptäck passande rumssprayer för hemmet

Om det inte hjälper med klassisk vädring och oangenäma lukter envist dröjer sig kvar i rummet är rumssprayer helt perfekta. Aromatiska rumsdoftsprayer med exklusiva essenser ger snabb hjälp. Med en enda pumptryckning kan de doftande ingredienserna som är upplösta i vatten spridas i rumsluften. De små dropparna tar då upp luktmolekylerna och binder dessa. Därigenom eliminerar rumssprayer inte bara oönskade lukter, utan rengör dessutom luften till viss del.

Populära doftnoter för rumssprayer

Ofta bestårrumssprayer av vatten, alkohol samt syntetiska doftämnen. Dock är produkter som innehållereteriska oljor med naturligt ursprung mycket efterfrågade. Rumsdoftsprayer med dessa välgörande essenser är till största delen inte bara fria från irriterande ämnen, utan används även ofta för aromaterapeutisk behandling.

Doftnoterna i rumssprayer, som sprider en angenäm arom i hemmet, är då mycket mångsidiga:

  • Rumsspray med lugnande effekt: Särskilt avkopplande anses rumsdoftsprayer med blommig doftgrupp av lavendel, jasmin eller rosvara. Perfekt för vardags- eller sovrummet. Även vid bad är rumsspraymed lavendel underbart avslappnande.
  • Rumsspray för mer energi: Citron, apelsin, citrongräs samt andra citrusaktiga doftnoter är kända för att ha en uppiggande effekt. Därmed lämpar de sig utmärkt för hemmakontoret.
  • Rumsspray för en sensuell miljö: Även en varm och trivsam känsla i hemmet kan skapas med hjälp av dofter. Då är rumsdoftsprayer med vanilj, kanel eller sandelträ underbara. En populär doftgrupp för alla slags rum.

parfumdreams har framför allt ett stort urval av rumssprayer med blommiga noter för dem som älskar blommor. Men även de som gillar kärva dofter kan hitta det de gillar och kan njuta av rumsdoftspray med träiga aromer av skog.

Luftfräschare med naturliga ingredienser

I parfumdreams sortiment hittar du framför allt de populära rumssprayerna från Primavera. De anses som en av de ledande tillverkarna av Bioraumduft Airsprays Familjeföretaget från Bayern satsar på veganska ingredienser hos sina rumsdoftsprayer och använder förstklassiga växtoljor från ekologisk odling. Fokus ligger här på symbiosen mellan människa, natur och välbefinnande. Även kvalitetssigillet för naturkosmetika på rumssprayerna från Primavera visar tydligt de höga kvalitativa kraven hos företaget när det gäller deras produkter.

Köp rumssprayer till billiga priser hos parfumdreams - upptäck vårt stora urval

Välgöranderumssprayer med aromaterapeutisk effekt eller fräscha rumsdoftsprayer med blommig not: I parfumdreams webbshop finns ett underbart produkturval i en mängd olika doftgrupper. Beställ din favoritdoft för hemmet och skapa en långvarig, sensuell atmosfär med din favorit.