Dagkrämer

164 Artikel
2162
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Dagkräm – skönhet börjar med daglig hudvård

Oavsett om du bär makeup eller ej: En optimalt utvald dagkräm är basen för en strålande hud. Den är en klassiker för skönhetsrutinen och skyddar den från yttre påfrestningar och ger värdefull fukt. Det gör att du får ett naturligt glow i ansiktet, så att du kan börja dagen på ett självsäkert sätt. Följande faktorer utmärker en bra dagkräm:

  • Behaglig textur: Dagkrämer ska kännas lätta på huden och absorberas snabbt. Därför passar de även perfekt som bas för makeup.
  • Låg fetthalt: För att den dagliga hudvården inte ska bli för fet bör fetthalten ligga på maximalt 50 %.
  • Långvarig fukt: Din dagkräm ska innehålla ingredienser som ger din hud fukt hela dagen.
  • Ytterligare egenskaper: Många dagskrämer innehåller en solskyddsfaktor, gör huden matt och hjälper vid orenheter.

Den dagkräm som är bäst för dig är den som uppfyller din huds alla krav. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval av produkter för varje behov och budget. Följande tips hjälper dig att hitta passande ansiktsvård för varje dag.

Välj den dagkräm som passar din huds behov

Gillar du att vara ute på språng under sommar och vinter? Då väljer du dagkräm med SPF. UV-strålning främjar bildandet av fria radikaler i ämnesomsättningen. Det är reaktiva molekyler som bland annat leder till för tidigt åldrande av huden. Med en tillräckligt hög solskyddsfaktor på minst 20 skyddar du dina hudceller effektivt.

Glänser T-zonen när du tittar dig själv i spegeln på morgonen? En mattgörande dagkräm ger din hud nödvändig fukt. Samtidigt tar den bort oönskad glans genom att reglera talgproduktionen. Mycket fet hud mår extra bra av den lätta texturen, som ändå täcker fuktbehovet. Du lämnar hemmet med en välvårdad hud som i nödfall även kan klara sig utan makeup.

Dagkräm för krävande hudvårdsbehov

Små fina linjer runt munnen och ögonen. Flagnande partier och spruckna mungipor. Låt det inte få förstöra dagen. Med en fuktighetskräm hör alla dessa utmaningar till det förgångna. Ge din hud allt den behöver för att stråla så fort du vaknar på morgonen. Du kommer att märka skillnaden redan efter några dagar.

Blandhy anses ganska okomplicerad, men behöver ändå speciell vård. Annars kan den drabbas av orenheter och torra partier. En dagkräm för blandhy är anpassad efter dessa utmaningar. Den ger huden fukt utan att den blir överansträngd.

En dagkräm är en bra idé även för känslig hud. Blir din hud ofta stressad när våren är på ingång? Välj då en dagkräm, utan doftämnen. Dessa varianter har oftast tillägget ”sensitive” i sin produktmärkning. Växtextrakt hjälper huden på traven utan att göra den ännu mer ansträngd.

En bra dagkräm är inte en fråga om ålder

Även om du inte kan se det ännu: Hudens naturliga åldringsprocess börjar redan i 30-årsåldern. Då är en dagkräm med anti age-effekt helt rätt val. Den understödjer hudcellernas förnyelseprocess och gör att de förblir motståndskraftiga. Därmed bibehålls spänsten och konturen förblir definierad.

Köp dagkräm online hos parfumdreams

Oavsett vilka behov din hud har hittar du ett stort urval av dagkrämer från olika märken hosparfumdreams. Tack vare filtreringsalternativen hittar du snabbt och enkelt den perfekta dagkrämen för din hudtyp.