Sexleksaker

72 Artikel
29
4/5 baserat på alla kundbetyg

Återuppväck lusten med sexleksaker

En tillfredsställande sexualitet berikar livet på samma sätt som en kall dryck på stranden. Om det rör sig om en långvarig kärleksrelation eller ett spontant engångsligg: För att du ska kunna ge dig hän ordentligt krävs det att nattduksbordet är rätt utrustat. Där bör du ha fuktiga servetter, passande preventivmedel och kanske en och annan sexleksak. För allt som båda tycker om är ju tillåtet.

Mer omväxling med sexleksaker

Det finns inget som dödar lusten lika effektivt som rutin och vardagsstress. Då finns det ändå fler olika Sex-Toys på marknaden än aldrig förr. Med lite öppenhet och fantasi kommer både singlar och par att upptäcka nya vuxenleksaker i sängen. Från små och diskreta till färgglad och extravaganta, det finns något för alla smaker och preferenser:

  • Kondomer: Det är längesedan kondomerna slapp sin trista image. Numera finns de i knalliga färger, spännande smaker och läckra strukturer. När de används rätt skyddar de dessutom tillförlitligt mot oönskad graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar.
  • Glidgel: Ger en friktionsfri njutning och bör inte saknas i något nattduksbord. Det finns både vatten- och oljebaserade glidgel. Somliga glidgel kan även användas som massageolja och bli en härlig del av förspelet.
  • Vibratorn: Den absoluta långköraren bland sexleksaker. Många olika utföranden säkerställer att varje kvinna hittar just den motordrivna vän hon föredrar.

Hos parfumdreams hittar du ständigt nya produkter som bara har ett syfte: Att återuppväcka och hålla den sexuella lusten vid liv. Alla har ju rätt till fysisk tillfredsställelse – oavsett ålder eller könsidentitet.

Vuxenleksaker – vilken är bäst?

Det är en fråga som det är svårt att ge ett allmänt svar på, vi har ju alla olika behov. Vissa föredrar klitorisstimulering, medan andra vill känna en hård dildo i sig. Det är därför det finns så många olika slags sexleksaker. För även män upptäcker också i allt högre grad glädjen i kreativ lek med sexleksaker.

Sexleksaker för kvinnor kan grovt delas in i tre kategorier: för invändigt eller utvändigt bruk och kombinerade produkter. Vilken som är bäst beror på dina personliga preferenser. Vissa älskar vibratorer med lufttryck, andra tycker att det känns alldeles för intensivt. Men ett är säkert: Det är rätt kul att testa sig igenom sortimentet.

Överraska din partner med sexleksaker

Stiltje i sängen? Har lusten och kärleken somnat? En väl vald vuxenleksak har räddat många relationer. Om du inte är riktigt säker på vad din partner gillar är det bäst att börja med något smått. Ta med ett paket räfflade kondomer i leken. Överraska din partner med den retande känslan av glidgel mot naken hud. Eller ge bort en liten vibrerande vän för helt nya upplevelser tillsammans.