Mario Badescu

1
5/5 baserat på alla kundbetyg

Mario Badescu: När amerikansk vision och europeisk talang förenas

Namnet Mario Badescu står för en kosmetikaserie med över 200 olika produkter. I mer än 50 år har Mario Badescu i New York varit ett av de bästa märkena för högkvalitativ hudvård med naturliga ingredienser som säljs för överkomliga priser. Han skapar sin kosmetika med ett enkelt koncept i bakhuvudet: Det ska finnas optimal vård för alla hudtyper, inte bara för ansiktet utan för hela kroppen.

Mario Badescu kosmetika: Den amerikanska drömmen

Rumänen Mario Badescu var utbildad kemist och farmaceut och hade ett eget laboratorium i Wien innan den amerikanska drömmen lockade honom 1966. Han flyttade till New York och grundade sitt imperium som är framgångsrikt än idag.

Mario Badescu var övertygad om att en grundlig hudanalys är helt avgörande för en lyckad kosmetikabehandling. Därför fokuserade han redan från början på att utveckla kosmetika för alla hudtyper. Naturliga ingredienser och överkomliga priser ligger till grund för Mario Badescus långvariga framgångar. Extrakt från ekologiska frukter och grönsaker samt närings- och mineralämnen är hans koncept för en hud- och kroppsvård som får huden att stråla.

Hudvård från Mario Badescu – enkel och effektiv

Förpackningarna från Mario Badescu är alltid mycket enkla: vita burkar eller genomskinliga sprayflaskor med en diskret logotyp är märkets kännetecken. Innehållet står utan tvekan i förgrunden. Dessutom möjliggör den enkla förpackningen de rimliga priser som Mario Badescu håller.

Köp Mario Badescu hos parfumdreams

På exklusiva Upper East Side på Manhattan har Mario Badescu en exklusiv salong med 24 rum som nu drivs av den tredje generationen i hans familj. Företaget Mario Badescu utbildar alla sina kosmetologer själva. Märket har utvecklat över 200 kosmetikaprodukter som säljs över hela världen.

Parfumdreams erbjuder ett stort sortiment av Mario Badescu kosmetika. Märket är känt för sitt unika förhållande mellan pris och prestanda – så det lönar sig alltså att upptäcka produkterna.